Reklam
Reklam

BÖYLE AHLAKSIZ SAVAŞ OLMAZ…

Fikret Gökçe Avatarı
Fikret Gökçe
18 Ekim, 2023 11:38 tarihinde yayınlandı
0

Savaşların bir hukuku ve kuralları vardır. Bu kuralların başında çocukların, kadınların ve güçsüz insanlar ile sağlık tesislerinin, okulların ve ibadethanelerin korunması gelir. Devletler bu kurallara dikkat ederler.

 

Az önce Gazze’de bir hastahane vuruldu. TV’larda 500 dolayında çocuk ve sivilin öldüğü bildiriliyor.

 

Bu devlet işi olmaktan çıktı. Bu El Kaide, Taliban ve IŞID benzeri bir terör örgütü işine dönüşmüştür.

BU BİR VAHŞETTİR.

BU BARBARLIKTIR.

BU KATLİAMDIR.

 

Bu işin arkasında dünyanın her yerinde çatışma ve savaş çıkaran ABD ve İngiltere ile emperyalist batılı ülkeler vardır. Bu, iki uçak gemisi ve donanmasıyla bölgeyi kuşatan ve savaşın çevreye yayılmasını isteyen ABD’nin kışkırtması ve İsrail’i iteklemesidir.

bd06fee5 d93a 459f 8f60 a0cd237c2b3b

BOP Projesi, Arap Baharı, Demokrasi getireceğiz sloganlarıyla dünyayı aldatan, Irak, Suriye ve Libya’yı bölen, milyonlarca insanın ölümüne neden olan, 2003 yılında ABD Dışişleri Bakanı Condelezza RICE’in açıkladığı projenin uygulanmasıdır.

53fb6e3e d65c 46fd 9a57 af352cfca304 jpg

Biz de savaşın stresini, acısını ve korkusunu bizzat yaşayanlardanız. Enosis’i, Akritas’ı önlemek için, Kıbrıs Türkü’nün özgürlüğü için Barış Harekatı’nı gerçekleştiren Türk Askeri savaş hukuku ve kurallarına uygun savaştı. Düşmanın zulmüne, insanlık dışı eylemlerine karşın Türk Askeri yaralı düşmanın yarasını sardı, çocuk ve kadınları korudu, gıda yardımında bulundu.

 

1950 yılında Demokrat Parti iktidar olduktan sonra SAM AMCA figürüyle Amerika’ya karşı ne güzellemeler yapıldığını, nasıl sempati yaratıldığını biz bilenlerdeniz. Dostumuz, müttefikimiz ve stratejik ortağımız değil miydi ABD ? Johnson Mektubuyla, Kıbrıs Harekatı sonrası uyguladığı ambargoyla, CIA operasyonları, 12 Eylül 1980’e katkıları, FETÖ’ye PKK’ya destekleri, Ekim 1992’de NATO tatbikatında Muavenet Zırhlımızın vurulması,Temmuz 2003’de askerimizin başına çuval geçirilmesi ve son olarak SİHA’ mızın düşürülmesi olaylarına karşın tam yetmiş yıl ülkemizi yönetenlerin göremedikleri bu gerçeğin artık anlaşılmasını diliyor, SAM AMCA’nın sahte gülüşünün arkasındaki şeytani kimliğin fark edilmesini bekliyoruz.

 

  1. güne giren bu kanlı vahşetin bir an önce sona ermesi en önemli beklentimizdir.

Yazarın Kaleminden

Tümünü Oku

Namaz Vakitleri

Karabuk
10
Haziran Çarşamba
1447 HİCRİ Zilhicce 24
İkindi Vakti
Şuanki vakit
İkindi
  İmsak
03:10
  Güneş
05:10
  Öğle
12:54
  İkindi
16:54
Akşam vaktine kalan süre
 
  Akşam
20:28
  Yatsı
22:19

Video Haberler

Haber Sıralaması

baskan genc marjinal bir grup trabzon turizmini trabzona gelen turistleri yargilamak istiyor 9Zhfgdfk
Gündem

Başkan Genç: “Marjinal bir grup Trabzon turizmini, Trabzon’a gelen turistleri yargılamak istiyor”

samsunda zehir tacirlerine gozalti 831 gram metamfetamin ele gecirildi qJu1bzCr
Gündem

Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi

tokatta ara secim tamamlandi 4 beldede baskanlar belli oldu EOaJ71ya
Politika

Tokat’ta ara seçim tamamlandı: 4 beldede başkanlar belli oldu

boluda bir haftada 197 supheli gozaltina alindi dR1zaAzE
Gündem

Bolu’da bir haftada 197 şüpheli gözaltına alındı

r
Asayiş

Karabük’te jandarmadan uyuşturucu operasyonu