Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Kasım, 2017 13:37 tarihinde yayınlandı
0

Ürkmezer Tarihi Çarşı Esnafını ziyaret etti

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Tarihi Çarşı Esnafını ziyaret etti.

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelerek hasbıhal eden Ürkmezer, beraberinde Esnaf Odası Başkanı Muammer Dumaner, Belediye Fenişleri Müdürü Celal Cingöz ile birlikte Tarihi Çarşıda hizmet veren esnafları ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi.

Safranbolu’nun kendine has bir ticari yapısı olduğunu kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “Bizler kentin idarecileri olarak esnafımız ile iyi ilişkiler içerisinde olmak durumundayız. Safranbolu esnafı, zanaatkârı, sanatkârı, üreticisi ile bir bütün. Bu bütünün bir derdi olduğunda elimizden geleni yapmakta bizim görevimiz. Bu nedenle fırsat buldukça onlarla bir araya gelerek hem hatırlarını soruyor hem de bizden bir talepleri var ise dinliyoruz ” şeklinde konuştu.

Esnaflar ile uzun süre sohbet eden Ürkmezer, “Tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta sel alarmi alinan tedbirler masaya yatirildi mpUITvIY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel alarmı: Alınan tedbirler masaya yatırıldı

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar sonrası Turhal’da kurulan İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde alınan tedbirler değerlendirildi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde, kent genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra AFAD yetkilileri, belediye ekipleri, DSİ temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda özellikle Yeşilırmak Havzası’nda artan su debisi, taşkın riski bulunan bölgeler ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı. İl genelinde ekiplerin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtilirken, riskli bölgelerde iş makineleri ve personelin hazır bekletildiği öğrenildi. Bazı köylerde ise tedbir amaçlı tahliye ve güvenlik önlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, vatandaşların resmi kurumların uyarılarını dikkate almasını istedi. Kent genelinde tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirten Köklü, can ve mal kaybının yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle dere yatakları ve taşkın riski bulunan alanlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin