Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Kasım, 2016 09:16 tarihinde yayınlandı
0

Üretici ve sanayicilere hibe destekleri anlatıldı

BARTIN Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında yüzde 50 hibe desteklemeli Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların 2016 yılı proje uygulamalarıyla ilgili bilgilendirme toplantılarına devam etti. Toplantıların dördüncüsü müdürlük hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Bartın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulsetter Bayram, Şube Müdürleri, Proje Yürütme Birimi, üreticiler ve sanayiciler katıldı. Toplantıda katılımcılara, tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik yeni yatırım tesislerinin yapımı, kapasite artırımı ve teknoloji yenilenmesine yönelik yatırımlar, tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik kısmen yapılmış yatırımların tamamlanmasına yönelik yatırımlar konularında bilgiler verildi. Toplantıda yine, alternatif enerji kaynakları kullanan yeni seraların yapımına yönelik yatırımlar, tebliğ kapsamında bulunan konularla ilgili tarımsal faaliyetlere yönelik yapılmış veya yapılacak tesislerde kullanılmak üzere, alternatif enerji kaynaklarından jeotermal, biyogaz, güneş ve rüzgar enerjisi üretim tesisleri ve koyun, keçi ve manda, kültür mantarı, konularında sabit yatırım projeleri ile ayrıntılar sunuldu. Toplantıda konuşan Bartın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulsetter Bayram, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında 2006 yılından beri uygulanan yüzde 50 hibe desteklemeli tarıma dayalı ekonomik yatırımlara ait projeler ile birlikte, yeni çıkan tebliğ hakkında bilgiler verdi. Bayram ayrıca toplantıya katılan üretici ve sanayicilerin sorularını da yanıtladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin