Safranbolu’da temizlik çalışmaları - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ekim, 2020 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da temizlik çalışmaları

Safranbolu Belediyesi, daha temiz bir Safranbolu anlayışıyla ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mahalle, cadde ve sokak temizliğinin her gün devam edeceğini ve temizlenmeyen Safranbolu sokağı, caddesi kalmayacağını ifade etti.

Çevre dostu bir belediyecilik anlayışı ortaya koyan Safranbolu Belediyesi, geçtiğimiz günlerde temizliğe vurgu yapmak ve tüm şehre temizlik bilincinin yayılmasını sağlamak için bir takım farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse öncülüğünde, gelecek nesillere temiz bir çevre ve yaşanabilir bir Safranbolu bırakmak için çeşitli etkinlikler düzenlenerek ilçe halkı da çalışmalara dahil edildi. Instagram üzerinden  #safranboluaşkına ve #temizçevregüzelhayat etiketleri kullanılarak kendi mahallesinde, sokağında ve kapı önünde temizlik yapan vatandaşlara “Ayın Mahallesi” plaketi verileceği söylenilerek vatandaşlar teşvik edildi.

Safranbolu halkının yaşadıkları şehirden mutlu olabilmeleri için her geçen gün artan hizmet ağı ile örnek bir belediyecilik anlayışını ortaya koyan belediye, günlük rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra farkındalık çalışmalarıyla dadikkat çekmeye devam ediyor.

“Gerçekleştirdiğimiz farkındalık çalışmalarıyla kirletmeden temiz kalınabilir olgusunu da öne çıkarmanın uğraşısını veriyoruz” diyen  Başkan Köse, her alanda halkın sağlığını ve huzurunu gözetmek gibi bir sorumluluklarının olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Günlük temizlik çalışmalarımız, ilçe sınırları içerisinde bulunan sokaklarda aralıksız devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla bir çok etkinliğimize vatandaşlarımızı da dahil etmeye özen gösteriyoruz.  Hedefimiz tüm şehre temizlik bilincinin yayılması ve bunun halkımızla işbirliği içinde yapılmasını sağlamaktır’’

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluspor teknik direktor nevzat dincturk ile anlasti 8NdNsEAE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Boluspor, Teknik Direktör Nevzat Dinçtürk ile anlaştı

Boluspor, 2025-2026 sezonunda 5. kez teknik direktör değiştirdi. Kırmızı-beyazlı takım son olarak Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak ile anlaşma sağladı.

Trendyol 1. Lig takımlarından Boluspor, sezona Teknik Direktör Mustafa Er ile başladı. Bolu temsilcisi, 9 müsabaka sonunda Er ile yol ayrımına gitti. Ardından 11 maçlık Ertuğrul Arslan dönemi yaşayan Boluspor, 3 mücadeleye de Erdal Güneş ile çıktı. Erdal Güneş döneminin ardından kırmızı-beyazlılar göreve Teknik Direktör Suat Kaya’yı getirdi. Boluspor’un başında 9 müsabakada kulübede yer alan Kaya, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Kötü gidişatın ardından tecrübeli teknik adamla da yollar ayrıldı.

Boluspor yönetimi son olarak Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak ile anlaşma sağladığını duyurdu. Dinçbudak’ın takım başında ilk antrenmana önümüzdeki günlerde çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin