İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karabük Müftülüğü arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı.
Karabük İl Müftülüğünde İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köze ve İl Müftüsü Halil Bektaş tarafından imzalanan protokol ile; örgün ve yaygın eğitim kapsamındaki din eğitim ve öğretimi faaliyetlerinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü iş birliği çerçevesinde; temel eğitim ve ortaöğretim çağındaki öğrencilere millî, manevi, ahlâki, insanî ve kültürel değerlerin benimsetilmesi, mesleki, akademik, sportif, sanatsal, kültürel, sosyal ve yabancı dil gibi alanlarda yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması, öğretmenlerin ve din görevlilerinin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanıyor.
Protokol imza töreninde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Hizmetleri Şube Müdürü Nevzat Akbaş da hazır bulundu.


144
Müftülük ile Milli Eğitim, Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzaladı
227
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.


