Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Kasım, 2016 07:17 tarihinde yayınlandı
0

Küre Dağlarına inceleme gezisi

BARTIN Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Mü dürlüğü Proje Uygulama Şube Müdürlüğünce 10. Bölge Müdür lüğü Küre Dağları Milli Parkı’nda günü birlik kullanım alanları ile alanda tesisi devam eden projelerle alakalı incelemelerde bulunuldu.Proje uygulama Şube Müdürü Peyzaj Mimarı Meral Çiçek, Peyzaj Mimarı Münise Altan, Mimar Merve Baysan ile 10. Bölge Müdürlüğü Milli Park Şube Müdürü Erol Büyükdoğan ile ilgili personelin katıldığı incelemede Küre Dağları Milli Parkı UDGP de bulunan günü birlik kullanım alanlarının kontrolleri gerçekleştirildi. Bartın Küre Dağları Milli Park Müdürü Ahat Deliorman; ‘Milli parkımızın Bartın il sınırlarında yer alan Karadere Vadisi, Ören Pınarsuyu ile Kastamonu il sınırlarında yer alan Sorkun Yaylası, Topmeydanı ve Ilıca Şelaleleri Günü Birlik Kullanım Alanları Projeleri’ nin gerçekleştirilmesi tüm hızı ile devam etmektedir” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin