Kaymakam Türköz’den  anlamlı ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2020 12:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaymakam Türköz’den  anlamlı ziyaret

 

Şehit Aybüke Öğretmenin  ismi Safranbolu’da   bir okula verilecek

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, PKK’lı teröristlerce Şehit edilen Müzik Öğretmeni Şehit Aybüke Yalçın’ın ailesini ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş’ünde hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Mehmet Türköz, Şehit Aybüke Yalçın’ın annesi Zehra Yalçın’a çiçek takdim etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Kaymakam  Mehmet Türköz, Şehit Öğretmenin hatıralarını inceledi.

Öğretmenliğin çok önemli bir meslek olduğunu vurgulayan Safranbolu  Kaymakamı Mehmet Türköz, Her meslek önemlidir fakat öğretmenlik mesleği farklı bir meslektir, onun değeri ölçülemez, Aybüke Öğretmenimiz de Şehadeti ile bu mesleğin değerinin paha biçilemez olduğunu bir kez daha bizlere gösterdi. Onun fedakârlığı bizlere ve gelecek bütün nesillere örnek olacaktır. Aybüke kızımız artık Tüm Türkiyenin kızı ve öğretmenidir, onun yaptığının karşılığı yoktur ama bizlerde onun anısını yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Eğer Şehidimizin Anne ve babası izin verirse Safranbolu’daki bir okulumuzda, şehidimizin ismini yaşatmak istiyoruz. Bu vatan uğruna canını feda eden tüm Şehitlerimizin Aileleri bizlere emanet onların haklarını ödememiz mümkün değildir. Şehit Aybüke Öğretimizin ve tüm Şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Şehit Aybüke Yalçın’ın Babası Sadık Yalçın, Kızlarının isminin Safranbolu’da bir okulda yaşatılmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, Kaymakam Mehmet Türköz’e yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu ve tefecilik operasyonu deAekS9T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu ve tefecilik operasyonu

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ile tefecilik suçuna ilişkin çeşitli deliller ele geçirildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında,Karabük merkezde gerçekleştirilen faaliyette 3 şüphelinin üzerinde ve aracında adli arama yapıldı. Aramalarda 3,17 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ile 61 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Öte yandan, Karabük merkezde tefecilik suçuna yönelik operasyonda 2 şüphelinin ikametinde yapılan aramada 1 adet dolu senet, 1 adet boş senet, borç-alacak kayıtlarının bulunduğu 2 adet kağıt ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin