2 bin 900 metrede sis bulutları görsel şölen sundu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Eylül, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

2 bin 900 metrede sis bulutları görsel şölen sundu

Artvin’in Yusufeli ilçesi Yüksekoba köyünün 2 bin 900 metrede bulunan Salikvan yaylası, sis bulutu görsel şölen sundu. Bulutların dansı böyle görüntülendi.

Artvin’de Hava sıcaklığının gün içinde ani iniş çıkış gösterdiği Artvin’de etkili olan sis bulutları görsel şölen sundu. Soğuk havanın ardından yeniden ısınan havalarla birlikte etkili olan sis bulutları bir grup gezgin tarafından havadan görüntülendi. İlçeye bağlı 2 bin 900 metrede kaydedilen görüntüler, adede bulutlar deniz görünümüne büründü.
Yüksekoba köyüne bağlı, 2 bin 900 metre yükseklikte bulunan Salikvan yaylasında vadi boyunca beyaz örtüyle kaplayan sis bulutlarının dansı doyumsuz manzarayı ortaya çıkarttı.
(AG-EK

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda 3 puduhepa kadin kultur festivali basladi 885H54F8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başladı

Çorum’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hitit İmparatorluğu’nun güçlü kadın figürlerinden Puduhepa adına gerçekleştirilen kültür festivali yoğun katılımla başladı. Kortej yürüyüşü ve sahne gösterileriyle devam eden program, katılımcılardan ilgi gördü.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen festival için Hürriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, belediye bandosu eşliğinde Bedesten’e kadar yürüdü. Festivalde sahne alan halk oyunları ekibi, sergilediği gösteriyle izleyicilerden beğeni topladı. Kadınların toplumsal hayattaki yerini anlatan koreografi de katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, kadınların kültürü geleceğe taşıyan en önemli unsur olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise festivalin daha geniş kapsamlı hale getirildiğini belirterek, “Bu yıl daha neşeli yapıyoruz. Daha fazla etkinlikle yapıyoruz. Allah’ın izni ile kadının gücünü, kadının enerjisini tüm şehre yansıtacağız. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek ve devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin