blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak’ta trafik denetimi; sürücülere evrak kontrolü yapıldı

Zonguldak Vilayet Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik takımları, kent merkezinde araç şoförlerine yönelik kontrol gerçekleştirdi.
Fevzipaşa Caddesi üzerinde yapılan uygulamada, takımlar şoförlerin ehliyet, sigorta ve araç muayene evraklarını denetim etti. Kontrollerde eksik evrakı bulunan araç sahiplerine cezai süreç uygulandı. Takımların, trafik güvenliğini sağlamak gayesiyle bu cins denetimlerini gün boyunca farklı noktalarda aralıklarla sürdüreceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

BEUN Hastanesinde Hemşirelik Haftası’nın önemine dikkat çekildi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Hastanesinde, 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kapsamında manalı bir aktiflik düzenlendi. İbni Sina Kampüsü BEUN Hastanesinde düzenlenen aktiflik, sıhhat hizmetinin en değerli neferlerinden biri olan hemşirelerin emek ve özverilerine dikkat çekmek maksadıyla gerçekleştirildi.
12 - 18 Mayıs Hemşirelik Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen aktifliğe; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, BEUN Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Burak Bahadır, akademik ve idari işçi ile hemşireler katıldı.
Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, hemşirelik mesleğinin insan hayatı için taşıdığı büyük kıymete dikkat çekerek kelamlarında şu sözlere yer verdi:
"Hemşirelik, sırf bir meslek değil; sabrın, fedakârlığın, merhametin ve insan sevgisinin beden bulmuş hâlidir. Sıhhat ordumuzun en değerli neferlerinden birini oluşturan hemşirelerimiz; hastalarla birinci teması kuran ve onlara her vakit şifa olmaya çalışan sıhhat kahramanlarıdır. Pandemi süreci başta olmak üzere, her devirde en ön saflarda yer alan hemşirelerimiz bizlerin baş tacıdır. Batı Karadeniz’in sıhhat üssü olma payesini elinde bulunduran ve Üniversitemizin sıhhat alanındaki gücünü ve vizyonunu temsil eden Hastanemizde, vazife yapan hemşirelerimiz nitelikli sıhhat hizmeti sunumu noktasında üstlendikleri sorumluluğun şuuruyla büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Onlara yalnızca Hemşirelik Haftası’nda değil, yılın her günü büyük bir minnettarlık duyuyoruz. Bu his ve fikirlerle başta Hastanemizde vazife yapan çok değerli hemşirelerimiz olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında hizmet veren tüm saygıdeğer hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası’nı canıgönülden kutluyor, kendilerine meslek hayatlarında muvaffakiyet, kolaylık ve huzur; aileleriyle birlikte kaç sağlıklı, keyifli yıllar diliyorum."
Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası’nın ehemmiyetine dair gerçekleştirdiği konuşmasının akabinde hastanede vazife yapan hemşirelerle bir müddet sohbet etti. Aktiflik; ziyaret ve yeterli niyet temennilerinin akabinde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.