blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta araç sayısı 197 bini aştı

TÜİK’in Nisan 2025 datalarına nazaran Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 197 bin 269’a ulaştı.
Türkiye genelinde Nisan ayında 191 bin 983 adet taşıtın trafiğe kaydı yapılırken, ülke genelindeki toplam kayıtlı taşıt sayısı 31 milyon 976 bin 478 oldu. Zonguldak’ta ise araç sayısı 197 bin 269 olarak kaydedildi.
Verilere nazaran kentte en fazla kayıtlı araç çeşidi 111 bin 35 ile araba oldu. Arabaları 33 bin 638 motosiklet ve 28 bin 75 kamyonet takip etti. Minibüs sayısı 4 bin 249, otobüs sayısı ise bin 814 olarak açıklandı. Kentte 6 bin 905 kamyon, 673 özel hedefli araç ve 10 bin 880 traktör bulunuyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzonspor, Antalya’ya gitti

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Antalyaspor ile yarın deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, Antalya’ya gitti. Konyaspor’a transfer olan Olaigbe ve Baniya kafilede yer almadı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri2nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde yapılan taktik antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, saat 16.00 sıralarında Türk Hava Yolları’na (THY) ait özel uçakla Antalya’ya hareket etti. Bordo-mavili kafilede 20 futbolcu yer aldı. Konyaspor’a transfer olan Olaigbe ve Rayyan Baniya kafilede yer almazken, Stefan Savic’in ise tedavisi devam ediyor.
Trabzonspor’un, Antalyaspor kafilesinde 20 oyuncu yer aldı:

"Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Arseniy Batagov, Chibuike Nwaiwu, Taha Emre İnce, Wagner Pina, Mustafa Eskihellaç, Mathias Lovik, Okay Yokuşlu, Salih Malkoçoğlu, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Benjamin Bouchouari, Ozan Tufan, Anthony Nwakaeme, Ernest Muçi, Felipe Augusto, Oleksandr Zubkov ve Paul Onuachu."

Bizi sosyal medyadan takip edin