blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Şubat, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak taşra birimleri koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Zonguldak’ta kurumların yöneticilerinin iştirakiyle Zonguldak ili Taşra Üniteleri Uyum ve Kıymetlendirme Toplantısı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantının sonunda açıklamada bulunan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin; bakanlığın talimatları doğrultusunda ve vilayette faaliyet gösteren bakanlığa bağlı kuruluşlar ortasında uyumu sağlanarak işbirliğinin artırılması emeliyle yapıldığını; bu vesileyle tüm kurum yöneticilerimizin faaliyet alanları ve çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini, ortaklaşa yapılan çalışmaların beraberce değerlendirildiğini belirtti.
Toplantıya, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin’in yani sıra Zonguldak Vilayet Tarım ve Orman Müdürü Nihat Ağan, TKDK Koordinatörü Ahmet Kuyulu, Tabiat Muhafaza ve Ulusal Parklar Zonguldak Şube Müdürü İdris Tetik, Tarım ve Orman Vilayet Müdür Yardımcıları Erol Ziyadoğlu, İsmail Barutçu ve Veteriner Hudut Koordinat Noktası Müdür Yardımcısı Osman Taner Akkaya katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Çorum’un Alaca ilçesinde yakınlarının haber alamadığı yaşlı bayan, yalnız yaşadığı konutunda meyyit bulundu.
Olay, Alaca ilçesi Günhan Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 80 yaşındaki Makbule Susam’dan bir müddettir haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine yaşlı bayanın adresine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Konuta giren takımlar, yaşlı bayanın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin akabinde Makbule Susam’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Susam’ın kesin vefat sebebi yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.
Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin