blank
Ramazan Öztürk tarafından
03 Kasım, 2024 15:43 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Zafer Partisi Karabük 2. Olağan İl Kongresi Yapıldı

Zafer Partisi’nin 2. Olağan İl Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Parti’nin Kurucu İl Başkanı Sami Tokan yeniden Başkan seçildi. 

Divan Başkanlığı’nı Genel İdare Kurulu Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve 7. Bölge Başkanı İlhan Alpboğa’nın yaptığı kongrede katılımın yoğun olduğu gözlenirken, Divan Başkanı İlhan Alpboğa kongrede yaptığı konuşmada,  “Ülkenin bir ateş çemberinden geçtiğini belirterek, “Ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en ağır ekonomik krizlerinden birisini yaşarken bu ekonomik krizi aşma konusunda Türk Halkı’nın önüne bir umut koyamayan, bir program koyamayan Cumhur İttifakı’nın şimdi Anayasa değişikliği ve tekrar terörle müzakere süreçlerini Türk halkının gündemine taşıdıklarını görüyoruz. Esasen Anayasa değişikliğiyle PKK terör örgütüyle yeniden müzakerelerin başlaması arasında da bir nedensellik bağı olduğu anlaşılıyor.
Amaç; Anayasayı değiştirirken PKK terör örgütünün terörü bırakması için talep ettiği düzenlemelerin de yapılması anlaşılan. Bu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir terör örgütüne onun taleplerine teslim olması anlamına gelecektir. Kabul edilebilir bir gelişme değildir. Üstelik, şurası çok nettir ki terör örgütü artık sadece Türkiye’de değil, Suriye’nin kuzeyinde ABD ve İsrail’in desteğiyle güçlü bir yapılanma da oluşturmuştur.
Türkiye’de terörle müzakere demek, aynı zamanda Suriye’de PKK/YPG tarafından kurulan yapının Suriye’den ayrılarak bağımsızlaşmasını kabul etmek ve Irak’ın kuzeyindeki PKK terör örgütü ile de mücadeleyi sona erdirmek demektir. Bunun Türkiye’nin menfaatlerinin aleyhine olacağı ve Türkiye’nin orta vadede çözülmesini beraberinde getirileceği hiç tartışmasız bir gerçek olarak ortadadır. Bundan dolayı Zafer Partisi olarak biz buna şiddetle muhalefet edeceğiz.

Türkiye’yi yönetebilecek kadroyu çıkartmak hedefindeyiz. Zafer Partisi Türk Halkı’nın karşısına kurultaydan sonra bu seçkin kadroyla ve Erdoğan’ın bırakmış olduğu, bırakacağı molozu kaldıracak programıyla çıkacaktır.

Karabük özelinde de adına Cumhuriyet şehri dediğimiz bu şehrin kalkınması, hak ettiği hizmetlerden yeterince faydalanabilmesi için çaba sarf edeceğiz. Parti programımızda da yer alan 4 DENİZ 4 BÖLGE Sistemi ile Filyos Limanı Projemiz de gerçekleştiğinde bölgemiz ve Karabük ağır sanayin önemli merkezlerinden birisi olacaktır" dedi.

Kongre sonrası Sami Tokan Başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

"Nevzat Çengel, İsmail Yücel, Zafer Dikmen, Fatih Aydemir, Şenol, Ergin, Saim Öziç, Sevgi Ertaş, Şule Ercoşkun, Duygu Turgut, Özkan Atay, Cemallettin Yılmaz, Nuri Yıldırım; Oğuzhan Şahin, Halil Aktaş, Ferdi Bursa, Mehmet Aksoy, Tekin Sezgin, Umutcan Karabasan"

İl Disiplin Kurulu’na ise; Ali Ayhan Şensoy, Oğuzhan Dönmez, Oğuzhan Özbey, Recep Kocakaya, Onur Nak, Murat Aslan, Mustafa Kara seçildi.

Üst Kurul Delegeleri’ne de Sami Tokan, Yasemin Odabaşı, Haluk Demir seçildiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Haziran, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın’da kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı

Bartın’da polis son bir haftada 3 bin aracı denetlerken, kurallara uymayan 85 şoföre toplamda 840 bin 64 TL ceza kesti.
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Bartın’da 21-27 Haziran tarihleri ortasında toplam 3 bin araç denetimden geçti. Dwnetimlerde abart egzoz kullanımından 15 araç şoförüne 32 bin 505 TL, alkollü araç kullanmaktan 9 şoföre 92 bin 813 TL, ehliyetsiz araç kullanmak nedeniyle 37 şoföre 691 bin 49 TL, 24 araç şoförüne ise yüksek sesle müzik dinlemek sebebiyle 23 bin 832 TL idari para cezası yazıldı.

Polis grupları araç şoförlerine trafiği tehlikeye sokabilecek durumlardan uzak durmaları konusunda ihtar yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin