Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
29 Haziran, 2025 15:15 tarihinde yayınlandı
0

Eflanispor’da bayrak değişimi

Eflanispor Kulübü’nde yapılan olağan genel kurulda başkanlığa Murat Altay seçildi.

Kulüp binasında gerçekleştirilen genel kurulda tek listeyle seçime gidildi. Yapılan oylama sonucunda Murat Altay, kulübün yeni başkanı oldu.

Altay başkanlığındaki yeni yönetim kurulu asil üyeliklerine Mustafa Özsoy, Süleyman Tav, M. Recep Karagözoğlu ve Tevfik Yasin Topçu seçildi. Yedek üyeliklere ise Kenan Demirtaş, Kemal Karagözoğlu, Sinan Şentürk, Şeref Özkan ve Eray Altay getirildi.

Denetim kurulu asil üyeliklerine Şaban Varol, Muhsin Vural ve Suat Çetinkaya, yedek üyeliklere ise Zekeriya Mangaltepe, Semih Yılmaz ve Necati Ersoy seçildi.

Genel kurulun ardından açıklamada bulunan eski başkan İrfan Topçu, görev süresi boyunca Eflanispor’a hizmet etmekten onur duyduğunu belirterek yeni yönetime başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Mayıs, 2026 15:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te silah ve uyuşturucu ve 43 aranan şahıs yakalandı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 01 Mayıs – 22 Mayıs 2026 tarihleri arasında yürütülen kapsamlı asayiş uygulamaları ve şok denetimlerde çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, aranan şahıslar da yakalandı.

Motosikletli Polis Timleri, yaya devriyeler (çarşı ve mahalle bekçileri) ile sivil ve resmi asayiş ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen çalışmalarda il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik yoğun denetimler yapıldı.

Denetimlerde 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kuru sıkı ses tabancası, 57 adet fişek ile birlikte 5,7 gram kannabinoid (bonzai) ve 2,6 gram eroin ele geçirildi.

Yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan aranan 24’ü tutuklamaya yönelik olmak üzere toplam 43 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Kumarla mücadele kapsamında “kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” suçundan 2 ayrı iş yeri hakkında adli işlem başlatıldı. Kabahatler Kanunu kapsamında 23 şahsa toplam 274 bin 940 TL idari para cezası uygulandı.

Trafik ekiplerinin denetimlerinde ise eksiklikleri tespit edilen 26 araca Karayolları Trafik Kanunu kapsamında toplam 1 milyon 450 bin 711 TL idari para cezası kesildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin