Karabük Postası tarafından
24 Kasım, 2022 13:18 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Gürel, Emekli Öğretmenlerle Kahvaltıda Buluştu

Vali Fuat Gürel, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla kendisi de öğretmen olan eşi Özlem Aras Gürel ile birlikte uzun yıllar bizleri yetiştirmek için büyük özveri gösteren ve emekliliğe ayrılan öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi. Karabük Öğretmenevinde gerçekleyen programa; Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Müdür Yardımcısı Erdal Üngören, Şehit Öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri ile emekli öğretmenler  katıldı. Öğretmenlik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu ifade eden Vali Gürel “Yıllar sonra, yetiştirdiğiniz öğrencilerin başarı elde etmesinin herkesten önce sizleri gururlandırdığını biliyoruz. Çünkü o çocuklar ülkemizin geleceği, ülkemizi emanet edeceğimiz nesiller. Sizler o kişiyi yetiştiren, o başarının zeminini hazırlayan kişilersiniz, bu anlamda öğretmenlik oldukça önemli ve kutsal bir meslek. 24 Kasım Öğretmenler gününüzü kutluyorum, sağlıklı, huzurlu, güzel, nice yıllar nasip etsin. Yanımızda Şehit Öğrenmen Aybüke Yalçın'ın ailesi var, Allah şehidimizi rahmet eylesin, terörün her türlüsünü lanetliyoruz ama bir terör eyleminin genç ve idaelist bir öğretmenimizi hayattan koparması çok daha kötü, bu da terör örgütünün çirkin yüzünü gösteriyor, Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin" dedi. Emekli Öğretmenlere de söz hakkı veren Vali Fuat Gürel, öğretmenlerin görev yaptıkları esnada yaşadığı ve fırkalara konu olabilecek olayları dinledi. Program Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel ile İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş tarafından emekli öğretmenlere günün anısına çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin