blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Şubat, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Uyuşturucudan 2 kişi tutuklandı, 64 kişi hakkında işlem yapıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de narkotik kabahatlerle uğraş gruplarının yaptığı operasyonlarda yakalanan 2 şahıs tutuklandı, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 64 şahıs hakkında ise süreç yapıldı.
Düzce’de uyuşturucu husus satıcılarına, kullanımına yönelik polis ve jandarma gruplarınca operasyonlar tüm süratiyle devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Polis ve Jandarma Narkotik Cürümlerle Çaba gruplarınca hataların önlenmesi, azaltılması ve hatalıların yakalanması gayesiyle 10 -16 Şubat 2025 tarihleri ortasında icra edilen operasyonlarda 59 olaya müdahale edilirken 2 kişi tutuklandı. Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 64 kişi hakkında isimli süreç yapıldı.
Çalışmalarda; 162 adet sentetik ecza, 385 gram esrar, 26 gram metamfetamin, 665 gram bonzai, 2 gram skunk, 8 gram kenevir tohumu, 11 kök kenevir, 5 adet extacy ve 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da gasp ettikleri telefonla dudak dolgusu yaptıran 2 kadın yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde 17 yaşındaki bir kızın cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 2 kadın şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin gasp ettikleri telefonu satarak bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları ortaya çıktı.
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.E. (17) isimli mağdur, E.Y. (26) ve R.Ş.A. (25) tarafından bir eve götürüldü. Burada darp edilen genç kızın iPhone marka cep telefonu gasp edildi. Şüphelilerin, gasp ettikleri telefonu yaklaşık 20 bin liraya sattıkları ve elde ettikleri parayla bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları belirlendi.
Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında E.Y. ve R.Ş.A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.Ş.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Y. hakkında ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi kararı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin