Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Şöhretler Karması sahaya indi

Samsun’un Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şöhretler Karması’ futbol müsabakasında sahne alan efsane futbolcular, gözlerin pasını sildi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Atakum Belediyesi tarafından Şöhretler Karması Futbol Şöleni düzenlendi. Samsunspor’un ve Türk Milli Takımı’nın eski oyuncularından Celil Sağır gibi birçok yıldız ismin katıldığı şölende Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel ile birlikte efsane futbolcular, Atakum Belediyespor’a karşı mücadele ettiler.

Başkan Türkel: “Önümüzdeki yıllarda daha da güzelleşen kutlamalar yapacağız”
Kutlamaların her yıl katlanarak daha da güzelleşeceğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıldönümündeyiz. Belediye başkanı olalı kısa bir süre geçti ama Samsun’a yakışan bir 19 Mayıs’ı tıpkı gençliğimizde olduğu gibi 4 gün festival şeklinde geçen bir kutlama programı hayal ettik. Bu kapsamda Samsunspor’un efsane futbolcuları ile Atakum’da futbolu seven hemşehrilerimiz buluştu. Çok güzel bir organizasyon oldu. Önümüzdeki yıllarda daha da güzelleşen kutlamalar yapacağız” dedi.

Celil Sağır: "Atatürk şehrine onun evlatları yakışır"
Bayramı anlamlı etkinlikler ile taçlandırdıklarına dikkat çeken eski milli oyuncu Celil Sağır ise, “Önemli bir maça çıktık. Atatürk’ün isminin olduğu her yerde biz varız. Sağ olsun belediye başkanımız bizi çağırdı ve biz de ikiletmedik. Gençlerle güzel bir gösteri maçı yaptık. Atatürk şehrine onun evlatları yakışır. Biz de burada gönlümüzden geçeni ayağımızla, elimizle, yüzümüzle, gözümüzle kucaklayacağız. Çok zevkli bir aktiviteye imza attık” diye konuştu.
Dostluğun kazandığı futbol müsabakasında ayrıca efsane futbolculardan Hakkı Hocaoğlu, Canberk Aydın, Andan Güngör, Necmi Öksüz, Necati Öksüz, Sabri Şirinsoylu, Furkan İlker, Şendoğan Çakmaklar, Recep Tevetoğlu, Muhsin Yazıcı, Fatih Aytekin, Adem Sağlam, Hakan Koçaslan, Mustafa Sinecek, Mehmet Ali Çınar, Ahmet Ertem ve Birol Berkem gibi isimler yer aldı.
Atakumlu futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği mücadelede Türkiye şampiyonu olan Atakum Belediyespor U-15 Takımı da alkışlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu Dağı’nda sis etkili oluyor: Görüş mesafesi 25 metre

Türkiye’nin en kıymetli geçiş güzergahlarından biri olan Bolu Dağı geçişinde sis ve hafif yağmur yağışı sebebiyle görüş arası 25 metreye kadar düştü.
İstanbul ile Ankara ortasında köprü vazifesi gören D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde sis ve hafif yağmur yağışı tesirli oluyor. Hafta boyunca tesirli olan sıcak hava tesirini yitirdi. Sıcaklıkların 10 derece birden düştüğü kentin yüksek kesitlerinde sağanak yağış tesirli olmaya devam ediyor. Ağır sis sebebiyle şoförler Bolu Dağı geçişinde dikkatli ilerlemek zorunda kaldı. Karayolları ve trafik takımları, olumsuz hava kaidelerine karşı şoförleri suratlarını düşürmeleri ve takip aralıklarını muhafazaları tarafında uyardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin