Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Eylül, 2024 08:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Selde Çal Mağarası’nda mahsur kalan vatandaşlar böyle kurtarıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile AFAD ekipleri Çal Mağarası’nda meydana gelen sel ve su taşkınlarına anında müdahalede bulunarak bölgede mahsur kalan vatandaşları kurtardı.

Doğu Karadeniz’in ve Trabzon’un en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Düzköy İlçesi’ndeki Çal Mağarası girişinde meydana gelen sel ve su taşkınları nedeniyle ziyaretçiler içeride mahsur kaldı. Süratle mağaraya ulaşan itfaiye ve AFAD ekipleri, hayati tehlike yaşamayan ancak mağara girişindeki su taşkınları sebebiyle dışarıya çıkamayan vatandaşları güvenli şekilde tahliye etti.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Çal Mağarası’nda meydana gelen sel ve su taşkınlarının ardından İtfaiye ve AFAD ekiplerimiz bölgeye yönlendirilmiştir. Ekiplerimiz başarılı bir operasyonla vatandaşlarımızı güvenli şekilde bulundukları yerden çıkarmıştır. Vatandaşlarımızın sağlık durumlarında herhangi bir olumsuzluk yoktur. Bölgede ekiplerimizin çalışmaları sürüyor. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.
(BK-ÖS-Y)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cinsel saldırı suçundan 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da cinsel akın cürmünden 25 yıl 4 ay 7 gün mahpus cezası bulunan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı grupları koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, "nitelikli cinsel saldırı" hatasından 25 yıl 4 ay 7 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile aranan T.K. yakalandı. Şahıs, emniyetteki süreçlerinin akabinde cezaevine teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.