Reklam
Reklam
samsunda kargo posetinden 400 gram kokain cikti 2 gozalti T2QinS5q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da kargo poşetinden 400 gram kokain çıktı: 2 gözaltı

Samsun’da narkotik polisi tarafından kargo poşetindeki 400 gram kokain ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Samsun Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü grupları tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda B.Y. (26) ve Y.E.B. (27) isimli şahıslara ilişkin kargo gönderisinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Aramalar sonucunda 400 gram kokain ve 42 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında isimli süreçler devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
5a625a42 9078 469d 8831 c93ec3b41f0c
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
08 Haziran, 2026 09:53 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
1

CHP’li Erten’in cansız bedenine ulaşıldı

Dün Yenice yolundan dönerken mola verdikleri sırada çaya düşerek kaybolan CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Karabük-Zonguldak kara yolunun Yeşilköy mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Yenice’den Karabük yönüne gitmekte olan ve içinde CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in (72) bulunduğu 78 ACD 559 plakalı otomobil, yolculuk sırasında tuvalet molası verdi. Araçtan inen Erten, Filyos Çayı kenarında dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten suya yuvarlandı. Akıntıya kapılan Erten, kısa sürede gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece boyunca dere kenarında ve su üzerinde termal drone ile sürdürülen çalışmalarda Erten’e ulaşılamadı. Sabahın aydınlanmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden yoğunlaştırıldı.

Çaya düşen 72 yaşındaki Mustafa Erten, yaklaşık 11 saat sonra baraj kapağında ölü olarak bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin