blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da 2 ayrı uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Samsun’da polis tarafından düzenlenen 2 başka uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi’nde durdurulan bir araçta arama yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü grupları, 3 paket halinde 1 kilo 298 gram metamfetamin, 3 bin 430 adet ecstasy hap ve 22 gram fubinaca unsuru ele geçirildi. Olayla ilgili araçta bulunan H.Ç. (23) ve İ.E. (21) gözaltına alındı.
Narkotik polisi, İlkadım ilçesinde kuşku üzerine takibe aldıkları A.A. (15), M.K. (24) ve Y.N.D.’nin (18) üst, araç ve ikametlerinde arama yaptı. Yapılan aramada, 1343 adet ecstasy hap ve 24 gram metamfetamin unsuru ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
2 başka operasyon ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
02 Şubat, 2026 11:42 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dökecek deresinde çalışmalar devam ediyor

Devlet Su İşleri (DSİ) 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim, 234. Şube Müdürü Vedat Genç, Yenilenebilir Enerji Şube Müdürü Deniz Hikmet Özdemir ve teknik ekipten oluşan bir heyet, çalışmalarda sona yaklaşılan Karabük Dökecek Deresi'nde  yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Heyet, projede sona yaklaşılan aşamada detaylı bir inceleme gerçekleştirerek, yapılan işler hakkında şube müdürleri ve teknik ekipten bilgi aldı. İnceleme sırasında, mevcut çalışmaların ilerleyişi, kalite kontrol süreçleri ve zaman planlaması masaya yatırıldı. Bölge Müdürü Yasin Devrim yaptığı değerlendirmede, “Karabük için önem arz eden bu projede, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yürütülen çalışmalar, taşkın kontrolü açısından büyük önem taşıyor. Buradaki çalışmaları en kısa bitirmeyi planlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin