Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Eylül, 2024 12:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kontrolden çıkan otomobil devrildi: 2 ölü, 2 yaralı

Çorum Sungurlu kontrolden çıkan otomobil orta refüje devrildi. Kazada izinden dönen polis memuru Kahraman Kudu (51) ve eşi Filiz Kudu hayatını kaybederken 2 çocuğu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale istikametinden Çorum istikametine seyir halinde olan polis memurunu Kahraman Kudu yönetimindeki 55 AKY 625 plakalı otomobil otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan rögar kapağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen otomobil daha sonra devrildi. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibinin yanı sıra sağlık ekipleri sevk edildi.
Anne baba öldü çocuklar yaralı
Kazada Giresun Emniyet Müdürlüğünde görevli olduğu öğrenilen sürücü Kahraman Kudu ve Giresun Valiliği’nde görevli eşi Filiz Mutlu Kudu olay yerinde hayatını kaybederken çocukları Elif Su (8) ve Berin Su (6) yaralandı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kudu, çiftinin yıllık izinden görev yerleri Giresun’a döndükleri öğrenildi.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
(SŞ-MMY)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Şubat, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kedi ve köpeğin dostluğu yüzleri güldürdü

Samsun’un Kavak ilçesinde bir mezarlıkta kedi ile köpeğin sergilediği samimi davranışlar yüzlerde tebessüm oluşturdu.
Kavak ilçesi Çalbaşı Mezarlığı’nda kaydedilen görüntülerde, bir kedinin köpeğe sürtündüğü, oyun oynamak istercesine etrafında dolaştığı ve iki hayvanın birlikte vakit geçirdiği anlar yer aldı. Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler, sosyal medyada da ilgi gördü.
Kedi ve köpeğin doğal ve dostane halleri, izleyenlere tebessüm ettirirken, mezarlıkta karşılaşılan bu sıcak görüntüler dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin