blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te “Protokol Kuralları Eğitimi” verildi

Türkiye’de protokol eğitiminin uzman ismi Nihat Aytürk tarafından Karabük protokolüne ve kamu yöneticilerine "Kamusal Ömürde Protokol ve Davranış Kuralları Semineri" verildi.
Karabük Üniversitesi, kamusal ömürde uyulması gereken protokol ve davranış kurallarına ışık tutan değerli bir eğitim seminerine mesken sahipliği yaptı. Karabük Valiliği himayelerinde düzenlenen ve iki gün süren "Protokol Kuralları Eğitimi", uzman isim Nihat Aytürk tarafından verildi.
15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerin birinci günündeki eğitime Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Karabük Belediye Lideri Özkan Çetinkaya ve eşi Derya Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman ve eşi Betül Akman, Karabük İsimli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Aynur Çelik, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve eşi Ebru Kırışık, vali yardımcıları, kaymakamlar, vilayet müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile işçi katıldı.
Seminerde, resmi toplantılardan merasimlere, davetlerden yazışma kurallarına kadar protokolün çeşitli boyutları ele alındı. Nihat Aytürk, yalnızca resmi ortamlarda değil, günlük iş hayatında ve toplumsal etkileşimlerde de protokol kurallarının değerini vurguladı. Nezaket ve görgü kuralları, hitap ve karşılama protokolleri üzere mevzularda iştirakçilere değerli bilgiler sunuldu.
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, seminer sonunda yaptığı konuşmasında mesken sahipliğinden ötürü Karabük Üniversitesine ve aktifliğin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Valilik proje takımına teşekkür etti.
Seminerin birinci oturumu, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın, Nihat Aytürk’e armağan ve çiçek takdimiyle sona erdi.
Karabük Üniversitesi Hamit Çepni Konferans Salonu’nda "Kamusal Ömürde Protokol ve Davranış Kuralları" başlıklı seminerin akabinde program tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ormanlık alanda saklanan cinsel istismar suçlusu JASAT tarafından yakalandı

Bolu’da "12 yaşını tamamlamış çocuğun nitelikli cinsel istismarı" hatasından hakkında 16 yıl 8 ay mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan E.S., JASAT grupları tarafından ormanlık alanda yakalandı.
Bolu Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları, ülke genelinde cinsel cürümlerden aranan şahıslara yönelik "Huzur ve Güven" uygulaması kapsamında operasyon düzenledi. Edinilen bilgiye nazaran, "12 yaşını tamamlamış çocuğun nitelikli cinsel istismarı" hatasından hakkında 16 yıl 8 ay mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan E.S., Bolu’da saklandığı tespit edildi. Jandarma Kabahat Araştırma Timi (JASAT) ve asayiş timleri tarafından yapılan operasyonla E.S., saklandığı ormanlık alanda yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi. E.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.