Karabük İl Özel İdaresi’nde geleneksel bayram buluşması - Karabük Haber Postası
ca2 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Mart, 2026 13:29 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İl Özel İdaresi’nde geleneksel bayram buluşması

Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde Karabük İl Özel İdaresi’nde geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi. Hamzalar mevkisindeki ek hizmet binasında gerçekleştirilen programa, idare çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

Programda konuşan İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şunları söyledi:

“Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu anlamlı buluşmada mesai arkadaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bayramın getirdiği huzur ve kardeşlik ortamını paylaşarak, karşılıklı iyi dileklerimizi ilettik. Bu vesileyle tüm çalışma arkadaşlarımızın ve kıymetli ailelerinin geçmiş Ramazan Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyor; sağlık, huzur ve başarı dolu bir çalışma dönemi diliyoruz.”

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen de bayramlaşmanın önemine değinerek şu ifadeleri kullandı:

“Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai günümüzde, Karabük İl Özel İdaremizde kıymetli mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek bayramlaştık. Aziz milletimizin asırlardır yaşattığı bayram geleneğinin sadece bir tebrikleşme vesilesi değil, aynı zamanda irfanımızın, medeniyetimizin, inancımızın ve yüksek ahlakımızın en zarif tezahürlerinden biri olduğuna inanıyoruz. Büyüklerimizin hayır duasını almak, küçüklerimizi sevindirmek, ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalmak, gönül yapmak, hatır sormak ve kardeşliğimizi pekiştirmek bu güzel geleneğin en kıymetli yansımalarıdır. Temennimiz; bu mübarek günlerin taşıdığı rahmet, muhabbet ve bereket ikliminin hayatımızın her anına sirayet etmesidir. Bu vesileyle başta kıymetli mesai arkadaşlarım ve değerli aileleri olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, sağlık, huzur ve bereket diliyorum.”

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta trafik kazasi kamerada 2 yarali MX9j33eC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta trafik kazası kamerada: 2 yaralı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, C.E. idaresindeki 67 TN 846 plakalı otomobil, karşı yönden gelen M.T. yönetimindeki 21 AGU 680 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücü C.E. ile araçta yolcu olarak bulunan H.E. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralıların tedavisine başlanırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin