blank
Haber Merkezi tarafından
28 Şubat, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Hindistan’ın RK Üniversitesi akademisyeni KBÜ’de akademik faaliyetlerde bulundu

 Hindistanlı akademisyen Prof. Dr. Amit M. Lathigara, Erasmus+ kapsamında Karabük Üniversitesinde derslere katılarak ve seminer verdi.

Hindistan RK Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Amit M. Lathigara, Erasmus+ KA171 Personel Hareketliliği kapsamında Karabük Üniversitesinin konuğu oldu.

Prof. Dr. Lathigara, Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinde derslere katılarak öğrencilere bilgisayar ağları, IP, DNS ve internet konularında bilgiler aktardı. Ayrıca Mühendislik Fakültesinde "Eğitimde Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin Kullanımı" konulu bir seminer verdi.

Ziyaret süresince akademik ve kurumsal iş birliği fırsatları da değerlendirildi. Prof. Dr. Lathigara, İşletme Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Oya Önalan ile bir araya gelerek RK Üniversitesi ile yürütülen Kapasite Geliştirme Projesi için son görüşmeleri gerçekleştirdi ve proje teslim edildi. Ayrıca, Karabük Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucunda, RK Üniversitesi ile 2025 yılı KA171 projelerinde ortaklık kurulmasına karar verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Alaplı Kent Konseyi’nden Alaplı Belediyespor’a moral kahvaltısı

Alaplı Kent Kurulu tarafından düzenlenen kahvaltı programında, Harika Amatör Ligi’nde çaba eden Alaplı Belediye Spor, yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak ve moral-motivasyon sağlamak gayesiyle futbolcularla bir ortaya geldi.
Sarı-mavili grup, Ortacı köy Spor ile oynayacağı birinci maç öncesi düzenlenen tertipte buluştu. Kadronun tam takım katıldığı programa; Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Belediye Başkanı Nuri Tekin, Cumhuriyet Savcısı Anıl Öztürk, Jandarma Kumandanı İbrahim Kuzgun, siyasi parti ilçe liderleri, STK temsilcileri, dernek başkanları, Kulüp Başkanı Hüseyin Oğuz, Teknik Yönetici Emrah Toraman ve amatör spora dayanak veren iş insanları katıldı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen kahvaltıda, yeni dönem gayeleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu ve futbolculara moral aşılandı. Alaplı Belediye Spor idaresi, bu cins tertiplerin kulüp içindeki dayanışmayı artırdığını belirterek spor topluluğunun kenetlenmesinin kıymetine dikkat çekti.
Programda konuşan Belediye Başkanı Nuri Tekin, takımın dönem öncesi moral depoladığını belirterek, "Birlik ve beraberlik içinde Alaplı Belediye Spor’u hak ettiği yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" dedi. Kaymakam Selçuk Köksal ise yaptığı konuşmada, "2025 döneminde da Alaplı Belediye Spor’un başarılı bir grafik çizeceğine inanıyorum. İtimat ve huzur ortamında, olaysız ve centilmence bir dönem geçirmeyi temenni ediyorum. Bu birlik ve beraberlik kahvaltısı için Kent Konseyi’ne, idaresine ve Lider Yasin Ören’e teşekkür ediyorum" tabirlerini kullandı.
Program sonunda, Alaplı Belediye Spor’a dayanak veren isimlere Kaymakam Selçuk Köksal ve Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından plaket takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin