blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Göynük’te İpekyolu güzergahı için turizm hamlesi

Bolu’nun Göynük ilçesinde "İpekyolu Güzergahı İçin Turizm" toplantısı yapıldı. Toplantıda, İpekyolu güzergahında bulunan ilçelerin turizmde ortak işbirliği ve kalkınma çalışmaları ele alındı.
Bolu’nun Göynük ilçesinde turizm potansiyelini daha da güçlendirmek emeliyle turizm bölümü paydaşlarının iştirakiyle "İpekyolu Güzergahı İçin Turizm" toplantısı düzenlendi. İlçe esnafı ve vatandaşlarla bir ortaya gelen heyet, Gazi Süleyman Paşa Mescidi ve Akşemseddin Hazretleri Türbesi’ni de ziyaret etti. Tarihi Müderrisler Konağı’nda gerçekleştirilen Tarihi Kentler Birliği toplantısında, İpekyolu güzergahında bulunan ilçelerin turizmde faal rol oynaması açısından kalkınma çalışmalarının yapılacağı vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Kastamonu’nun Araç ilçesinde iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Kaza, Araç ilçesi Kastamonu-Karabük karayolu İğdir köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Eray G. idaresindeki74 BB 001 plakalı araba ile Mehmet B. idaresindeki 06 MESKEN 1034 plakalı araba kavşakta çarpıştı. Kazada şoförler ile Eray G. idaresindeki araçta bulunan Fatih Y. ve Mehmet Alper K. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahaleleri yapılan yaralılar, Araç Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Jandarma takımları kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin