Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Eylül, 2020 11:01 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:59
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eflani Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 30 Eylül’de  

Eflani İlçesinin acil ihtiyaçlarından olan ve büyük eksikliği hissedilen Küçük Sanayi Sitesi kazma yakında vurulacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul,  Küçük Sanayi Sitesi için BAKKA’dan destek aldıklarını belirterek "BAKKA’ya yazdığımız ve ilçemizin en büyük ihtiyacını karşılayacak projemiz BAKKA tarafından onaylandı. 4.5 milyonluk projenin 2.5 milyonunu BAKKA karşılayacak. Kalan miktarı ise kendi imkanlarımızla karşılayacağız. Böylece ilçemizin acil ve önemli bir eksiği olan 24 adet dükkandan oluşacak olan Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 30 Eylül 2020 tarihinde yapılacak. İhale sonrası inşallah kazmayı vuracağız.Proje 18 ayda tamamlanarak hizmete girecek” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
16 Mayıs, 2025 10:16 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Hemşireler ve Ebeler Haftası Coşkuyla Kutlandı

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hemşireler ve Ebeler Haftası, düzenlenen etkinlikle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müyesser Demir ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Emine Elieyioğlu’nun öncülüğünde organize edilen program, çalışanların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlikte, bilgi, deneyim, özveri ve fedakârlıkla insan hayatına dokunan hemşire ve ebelerin sağlık sistemindeki önemi vurgulandı. Mesleğinde 40. yılını geride bırakan ve halen fedakârca görev yapan hemşirelere plaket takdim edilerek emeklerine teşekkür edildi.

Programa Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Yüksel Korkut, Türk Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Bekir Poçan, Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ak, Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Taylan Çebi ve Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erkan Andaç da katıldı.

Kutlama etkinliği müzik dinletisi eşliğinde gerçekleştirilen hediye çekilişi, pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimleri ile sona erdi.

Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan, organizasyona katılan protokol üyelerine ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, sağlık çalışanlarının her zaman baş tacı olduğunu belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.