Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Devrek’te depo yangını

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde depo olarak kullanılan bir alanda yangın çıktı. Yangın grupların müdahalesi sonrası söndürüldü.
Olay, Devrek ilçesi Karşıyaka Mahallesi Bağlıkbaşı Sokak üzerinde bulunan Ş.S.’ye ilişkin açık bir depoda yaşandı. İhbar üzerine olay yerine süratle intikal eden Devrek Belediyesi itfaiye grupları tarafından yangın denetim altına alınarak söndürüldü. Yangının akabinde soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Yangına müdahale ise dron ile havadan görüntülendi.
İlk belirlemelere nazaran olayda rastgele bir can kaybı ya da yaralanma bulunmazken, yangının çıkış nedenine ait araştırmalar devam ediyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2025 23:18 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

CHP’li Akay: “Kaynakları sermayeye değil emekçilere aktarmamız gerekiyor”

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, ekonomik krizin işçi ve emekçileri zor durumda bıraktığını belirterek, kaynakların sermaye yerine emekçilere aktarılması gerektiğini söyledi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle asgari ücretlinin ve emeklinin geçinemediğini vurguladı. Çiftçilerin de zor günler yaşadığını belirten Akay, kaynakların doğru kullanılmasının önemine dikkat çekti.

"Asgari ücret, en düşük emekli aylığı yetmiyor. Çiftçi sıkıntılı. Çünkü ekonomik kriz ortada. Bu yüzden işçiden, emekçiden yana kaynakları kullanmak gerekiyor. Kaynakları sermayeye değil emekçilere aktarmamız gerekiyor" diyen Akay, siyasette hak, hukuk ve adaletin esas alınması gerektiğini ifade etti.

Akay ayrıca yolsuzluk ve usulsüzlüklerle mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Liyakata önem vermeliyiz. İşe alımlarda liyakata göre alım yapmalıyız. Torpille, kayırmayla, iltimasla işe alım olmaması lazım. Mülakatın kalkması lazım" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.