blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Devrek’te depo yangını

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde depo olarak kullanılan bir alanda yangın çıktı. Yangın grupların müdahalesi sonrası söndürüldü.
Olay, Devrek ilçesi Karşıyaka Mahallesi Bağlıkbaşı Sokak üzerinde bulunan Ş.S.’ye ilişkin açık bir depoda yaşandı. İhbar üzerine olay yerine süratle intikal eden Devrek Belediyesi itfaiye grupları tarafından yangın denetim altına alınarak söndürüldü. Yangının akabinde soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Yangına müdahale ise dron ile havadan görüntülendi.
İlk belirlemelere nazaran olayda rastgele bir can kaybı ya da yaralanma bulunmazken, yangının çıkış nedenine ait araştırmalar devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da gasp ettikleri telefonla dudak dolgusu yaptıran 2 kadın yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde 17 yaşındaki bir kızın cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 2 kadın şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin gasp ettikleri telefonu satarak bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları ortaya çıktı.
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.E. (17) isimli mağdur, E.Y. (26) ve R.Ş.A. (25) tarafından bir eve götürüldü. Burada darp edilen genç kızın iPhone marka cep telefonu gasp edildi. Şüphelilerin, gasp ettikleri telefonu yaklaşık 20 bin liraya sattıkları ve elde ettikleri parayla bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları belirlendi.
Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında E.Y. ve R.Ş.A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.Ş.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Y. hakkında ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi kararı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin