blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ekim, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de: “Heyelan bölgelerini gezip görme imkanımız olacak”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli programlara katılmak için memleketi Rize’ye geldi. Erdoğan, "Rize’den maalesef tabi aldığımız felaket haberleri bizleri üzdü. Fakat Allah’a hamd ediyoruz mevt yok. Bu afette daha çok heyelanlar oldu. Artık bu heyelan bölgelerini bir gezip görme imkanımız olacak" dedi.
3 günlük Rize ve Trabzon programları için bugün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığına ilişkin uçakla Rize-Artvin Havalimanı’na gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akabinde geceyi geçireceği baba ocağı Güneysu ilçesine geçti. Burada ilçe merkezinde ağır bir kalabalık tarafından karşılanan Erdoğan, hemşehrilerine Cumhurbaşkanlığına ilişkin otobüsten seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 günlük gezisi ve programları ile kısa bir bilgi vererek, "Yarın Cuma, Cumartesi Rize’de programlarımız var. Pazar günü Trabzon’da programımız olacak. Orada da mitingimizi yapacağız. Kardeşlerim tabi bu ortalar Rize’den maalesef tabi aldığımız felaket haberleri bizleri üzdü. Lakin Allah’a hamd ediyoruz, mevt yok. Bu afette daha çok heyelanlar oldu. Artık bu heyelan bölgelerini şöyle bir gezip görme imkanımız olacak. Ayder toparlandı mı? Artık toparlanmış olmasına karşın buraları bir gidip görelim istedik, göreceğiz inşallah. Bütün bunlarla birlikte istiyoruz ki artık buraları çok hoş hale getirelim. Olağan TOKİ’nin yapmış olduğu konutları gördüm, ayrıyeten keyifli oldum. Bütün bunlarla hızla malum kent hastanemizin imali devam ediyor. İnşaatı da görmek suretiyle kent hastanemizi de görelim istiyorum. Güneysu’daki hastanemizin de şuanda hızla imalim devam ediyor onu da göreceğiz. Bütün bunlarla birlikte gerek alt yapıda gerek üst yapıda bu adımları atmış olacağız" diye konuştu.
Erdoğan, slogan atan AK Partili gençlere yönelik de, "‘Ak Gençlik’ deyip de işi dere yatağına bırakmayın. Gençlerin hepsi sizinle el ele olacak, omuz omuza olacak. AK Parti çatısı altında yola devam edecek. Artık yarın Cuma, cumanız şimdiden mübarek olsun ve daima birlikte inşallah cumanızı kutluyorum tebrik ediyorum" sözlerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra AK Partili gençlerin fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyerek onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Erdoğan, akabinde dinlenmek üzere meskenine hareket etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Şehir merkezine birkaç kilometre uzaklıkta: Gün batımı manzarasıyla mest ediyor

Çorum’da vilayet merkezine birkaç kilometre uzaklıkta bulunan Çomar Barajı, gün batımı sırasında ortaya çıkan görüntüsüyle vatandaşları mest ediyor.
Çorum’da tabiatta gerilim atmak isteyen vatandaşların durağı vilayet merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan Çomar Barajı oluyor. Çorum Belediyesi tarafından etraf düzenlemesi yapılan baraj gölünün etrafı, hafta sonları vatandaşlardan ağır ilgi görüyor. Hobi gayeli balık tutmak isteyen piknik yapmak isteyen vatandaşlar soluğu Çomar Barajı bölgesinde alıyor. Baraj gölü etrafında gün batımı sırasında ortaya çıkan görünüm ise kartpostallık imajlara sahne oluyor. Gün batımı bölgeyi ziyaret eden vatandaşları mest ediyor.
Öte yandan, bu yıl yaşanan kuraklık sebebiyle barajdaki su düzeyi önemli oranda düştüğü görüldü.

"Hem pak hem de nezih bir ortam"
Hafta sonunu pahalandırmak için ailesiyle birlikte Çomar Barajına gelen Yasin Çimen, "Etkinlik yapabileceğimiz en yakın yerlerden biri olduğu için tercih ettik. Çorum’a ara olarak da epey yakın. Ayrıyeten hobi maksatlı balık tutulabilecek ve ateş yakılabilecek alanların bulunması da büyük avantaj. Piknik alanı olarak burayı çok beğeniyorum ve Çorum Belediyesi’ne teşekkür etmek istiyorum. Burayı çok hoş bir halde konumlandırmışlar. Hem pak hem de nezih bir ortam. Bugünümüzü de burada geçirmek istedik. Malum, iş yoğunluğundan ötürü ailece sık sık bir ortaya gelemiyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin