Karabük Postası tarafından
11 Mart, 2020 12:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çocuklar Sordu Başkan Köse Yanıtladı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Açı Koleji İlkokul öğrencilerinin Hayat Bilgisi Yerel Yönetimler dersleri hakkında minik öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilerin Yerel Yönetimler dersi konusunda epey bilgili olduklarını söyleyen Başkan Köse; “Çocuklarımız gerek davranışlarından gerekse sordukları sorulardan da belli olmak üzere çok akıllı ve başarılılar. Yapacağımız projelerden teknolojik çözümlere, çevre ve hayvanlardan yönetim anlayışına kadar birçok soru yönelttiler ve karşılıklı uzun süre sohbet ettik. Ben hem öğretmenlerine hem çocuklarımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Hayatları boyunca başarılar dileyerek, bu ve benzeri tüm konularda kendilerine elimden gelen desteği sağlayacağımı da bildiriyorum.” dedi. Elif Başkanlarına teşekkür eden çocukların ziyareti çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
28 Ocak, 2026 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YÖREMDEN GURME KARABÜK’TE

Karabük’te düzenlenen “Yöremden Gurme” Lezzet Fuarı, Kares Alışveriş Merkezi’nde Karabüklülere kapılarını açtı. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel tatların buluştuğu fuar, doğal ve taze ürünleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü yansıtan fuarda; peynir, zeytin, bal, sucuk, baharat çeşitleri, yöresel reçeller, kuruyemişler, sirkeler, soslar ve kahvaltılık ürünler başta olmak üzere birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarda özellikle kahvaltılık ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerdikkat çekiyor.

SON 4 GÜN KALDI

Kares Alışveriş Merkezi’nin zemin katında kurulan stantlarda gerçekleştirilen “Yöremden Gurme” fuarının, 1 Şubat Pazar günü sona ereceği bildiren Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, lezzet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar için fuarda son 4 güne girildiğini vurgulandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TÜRKİYE HAVASI

Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen yöresel ürünlerin sergilendiği fuarda; Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin özgün tatları bir araya geliyor. Ziyaretçiler, hem farklı şehirlerin mutfak kültürlerini tanıma hem de yöresel ürünlerini seyahat etmeden tatma imkanı buluyor.

Fuara yoğun ilgi gösteren Karabüklüler, yöresel lezzetleri uygun fiyatlarla temin etme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, Anadolu’nun meşhur lezzetlerini Karabük halkıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Yöremden Gurme” fuarının belirli aralıklarla Karabük’te yeniden düzenleneceğini de ekledi.

Video için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin