blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Temmuz, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da Büyük Sanayi Sitesi Projesi’nde sona gelindi, kuralar çekilecek

Bolu’da 2011 yılında yapılmak için çalışmalara başlanılan Büyük Sanayi Sitesi Projesi’nde sona gelindi. 13 yılın ardından projede kuralar çekilerek dükkanlar sahiplerine kavuşacak.
Bolu’da 2011 yılında Organize Sanayi Sitesi’nin karşısında bulunan arazide Büyük Sanayi Sitesi için çalışmalara başlandı. 2018 yılına kadar bir türlü yapımına başlanamayan sanayi sitesi projesinde ilk temel 2018 yılında atıldı. 2018 yılında yapımına başlanan bir türlü son noktaya gelinemeyen Büyük Sanayi Sitesi projesinde Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) yapımını üstlenmesiyle çalışmalar büyük ölçüde hızlandırılmıştı. Sanayi Sitesi Projesi 567 bin m2 proje alanı, 183 bin metrekare kapalı, 70 bin metrekare açık alan, imar yolları 300 bin metrekare ve 988 adet dükkan barındırıyor. 988 adet iş yerinin yer alacağı Büyük Sanayi Sitesi’nde son aşamaya gelindi. Vali Erkan Kılıç, temmuz ayı içerisinde kura çekiminin yapılacağını ve işyeri sahiplerinin dükkanlarına kavuşacağını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzon’da kayıp genç her yerde aranıyor

Trabzon’da 4 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki Enes Terzi her yerde aranıyor. Kayıp gence ait olduğu değerlendirilen kıyafetlerin son olarak Beşirli dolgu sahasında bulunmasının ardından sahil ve denizde de geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.
Trabzon’un 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi’ndeki evinden 27 Ocak tarihinde çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 25 yaşındaki Enes Terzi’ye ait olduğu değerlendirilen kıyafetler Beşirli dolgu sahasında bulunmasının ardından arama çalışmaları yoğunlaştırıldı. Bölgeye AFAD, Sahil Güvenlik, polis ve arama-kurtarma ekipleri sevk edildi. Sahil hattı ve çevresinde geniş çaplı arama faaliyeti başlatan ekipler, çalışmaları karadan, denizden ve havadan sürdürüyor.
Arama çalışmaları kapsamında AFAD ekiplerince drone ile havadan tarama yapılırken, dalgıç ekipleri denizde arama gerçekleştiriyor. Sahil Güvenlik ve polis botları da deniz yüzeyinde arama-tarama faaliyetine katılıyor.
Öte yandan, bölgede sürdürülen arama çalışmalarını, sahil kesiminde toplanan bazı vatandaşların da meraklı gözlerle takip ettiği görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin