Karabük Postası tarafından
25 Kasım, 2022 13:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Bilal Aslan İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in  imzası ile Mayıs ayında  Safranbolu İlçe Başkanlığı  görevinden alınan Bilal Aslan, 4 Aralık tarihinde yapılacak olan İYİ Parti Safranbolu İlçe Kongresinde, Başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Aslan yaptığı adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Saygıdeğer Safranbolu halkına, sevgili dostlarıma, emektar basın mensuplarına, kendimi ideallerime adadığım İyiler hareketi ve iyilik ailesine ilanımdır! Safranbolu İyi Parti Teşkilatının büyük bir bölümünün teşvik, destek ve yürekten ısrarları ile 4 Aralık 2022 tarihinde yapılacak İyi Parti Safranbolu İlçe Kongremizde, İlçe Başkanlığı görevine talibim. Genel Başkanımız sayın Meral AKŞENER hanımefendinin başlattığı iyilik hareketini büyütüp geliştirmek, çocuklarımızın yarınları için, güçlü bir iktidar için çıktığımız bu kutlu yolda başaracağımıza yürekten inanıyorum. Kurulduğu tarihten bugüne kadar büyük bir öz veri ile takipçisi ve destekçisi olduğum kurucu Genel Başkanımız sayın Meral AKŞENER hanımefendinin Türk siyasetine verdiği katkılarla Türkiye’ nin içinde bulunduğu bu makus talihin değişmesi adına verdiği büyük mücadelenin bir üyesi olmaktan onur ve şeref duyduğumu belirtmek isterim. İyi Partinin birbirinden farklı düşünen tüm ailesinin derdi ile dertlenen, sorunlarına çözüm üretmek isteyen ailemizi daha da büyütmek için tüm fertlerimizle birlikte yol yürümek için, dayanışma, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin üzerinde yeni hedeflere İyi Parti iktidarına yan yana, omuz omuza hep birlikte yürüyebilmek için çok değerli yol arkadaşlarımla birlikte üstleneceğimiz sorumluluğun bilincini her koşulda taşıyacağımızdan şüpheniz olmasın. Safranbolu İlçe Başkanlığım sırasında biriktirdiğim tecrübe ve deneyimlerim ile dinamik, üretken, gelişen ve geliştiren bir yönetim tarzıyla Safranbolu halkının bütün sorunlarına, sıkıntılarına ve bunların yerinde tespitine partili, partisiz her insana dokunarak; ötekileştirerek değil birleştirerek, yok sayarak değil görevlendirerek, üstten bakarak değil yanlarında olarak, tüm İyi Parti ailemizle birlikte, partime, Safranbolu’ ya hizmet etmeyi birinci vazifesi olarak benimsemiş bir İyi Partili olarak aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah beni ve birlikte yola çıktığım dava arkadaşlarımı utandırmasın." (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2025 11:21 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

KBÜ’de Sağlık Yönetiminde İnsan Kaynağı Planlaması Ele Alındı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından "Sağlık Hizmetlerinde İnsan Kaynaklarının Planlanması" konulu seminer düzenlendi.

Karabük Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen seminerde, sağlık hizmetlerinde insan kaynaklarının planlanması; alanın profesyonelleri tarafından personel yönetimi, idari işleyiş ve görev dağılımı çerçevesinde değerlendirildi.

15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müslüm Kuzu, Fakülte Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Güngör, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Seminerde konuşmacı olarak, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erkan Doğan ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müyesser Demir yer aldı.

Açılış konuşmasında Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Güngör, sağlık kurumlarında insan kaynağı planlamasının kritik bir yönetsel sorumluluk olduğunu belirterek, "Kamu sağlık hizmetlerinde talepler ile mevcut kaynakları uyumlu hale getirmek yöneticiler açısından kritik bir sorumluluk. Bugün bu sürecin sahadaki uygulamalarını yöneticilerimizden dinleyeceğiz" dedi.

Açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Güngör, sağlık kurumlarında insan kaynağı planlamasının önemine değindi. Güngör, "Kamu sağlık hizmetlerinde talepler ile mevcut kaynakları uyumlu hale getirmek yöneticiler açısından kritik bir sorumluluk. Bugün bu sürecin sahadaki karşılığını yöneticilerimizden dinleyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Seminerde sunum yapan Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan, sağlık hizmetinin 7 gün 24 saat kesintisiz sürdüğünü vurgulayarak yöneticilerin çok boyutlu bir sorumluluk üstlendiğini ifade etti. Doğan, ekip çalışmasının, adaletin ve vicdanın sağlık yönetiminin temelini oluşturduğunu vurguladı.
Doğan, ayrıca sağlık hizmetinin kesintisiz yapısına dikkat çekerek, "Sağlıkta tatil yok. Burada sadece üç tane saç ayağı var; hekim, sağlık hizmetleri ve diğer alt birimler. Bu süreçte hakkaniyet, adalet ve vicdan çok önemli. Çalışanın hakkının yanında hastanın ve kamunun hakkını da korumak zorundasınız" diye konuştu.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müyesser Demir ise sunumunda özellikle hastanenin fizikî yapısı ve işleyişiyle ilgili bilgiler aktardı. Hastanenin çok geniş bir alana yayılan modern bir sağlık kompleksi olduğunu belirten Demir, yapının büyüklüğü ve 7 gün 24 saat hizmet sürdürülebilirliği göz önünde bulundurulduğunda insan kaynaklarının doğru planlanmasının kritik önem taşıdığını söyledi. Demir ayrıca, "Sağlık hizmeti durmaz; bu nedenle doğru personel planlaması hayati bir gereklilik" dedi.

Programda ayrıca yeni mezun hemşirelerin saha adaptasyonu, birimlerdeki iş yükü, acil servis ve yoğun bakım gibi kritik alanlarda görev almanın sorumlulukları da ele alındı. Konuşmacılar, mesleğin zorluklarının yanı sıra insan hayatına dokunan yönünün güçlü bir motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin