blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

BEUN’da “Yaşam Boyu Bireysel Finansal Yönetim” başlıklı seminer gerçekleştirildi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Filyos Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Zonguldak İli Jandarma Komutanlığı çalışanına yönelik “Yaşam Uzunluğu Ferdî Finansal Yönetim” başlıklı seminer düzenlendi.
Sezai Karakoç Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen aktiflikte Zonguldak Vilayet Jandarma Komutanlığı Kumandan Yardımcısı Jandarma Albay Orhan Kaş, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Namal, Filyos Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Aykut Şarkgüneşi ve askeri işçi katıldı. BEUN “Yüzyılın Hikâyesi” tanıtım sinemasının izlenilmesinin akabinde Filyos Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Aykut Şarkgüneşi, seminer konusu çerçevesinde çıkar, harcamalar, tasarruf, birikim, yatırım kavramları hakkında temel bilgiler aktarırken uzun vadeli yatırım yapmanın değeri, yüksek çıkar umudu ile çok risklerin alınmasının olumsuz tarafları açık örnekler ile ayrıntılı bilgi verdi. Seminerde bununla birlikte para odaklı hayat ile bedel odaklı ömrün mukayeseli olarak incelenmesinin akabinde emeklilik planları hakkında da bilgilendirmede bulunuldu.
Doç. Dr. Şarkgüneşi’nin ardından kürsüye gelen J. Alb. Kaş, ömür uzunluğu finansal idarenin kıymetine vurgu yaparak aktifliğin düzenlenmesinde başta pahalı katkıları ve nazik misafirperverliğinden ötürü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
Seminer, soru-cevap kısmının akabinde toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Haziran, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük İdman Yurdu’nun grubu belli oldu

Karabük Antrenman Yurdu, 2025-2026 döneminde TFF 3. Lig 4. Grup’ta uğraş edecek.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2025-2026 dönemi TFF 3. Lig kümelerinin belirlendiğini duyurdu. TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, yeni dönemde TFF 3. Lig, dört küme halinde oynanacak. Federasyondan yapılan açıklamada, 3. Lig Kulüpler Birliği’nin talebinin değerlendirildiği ve lig tertibinin bölgesel temellere nazaran planlandığı tabir edildi. Kararın, kulüplerin seyahat masraflarını azaltmak ve rekabet istikrarını sağlamak maksadıyla alındığı belirtildi.
Karabük Antrenman Yurdu’nun uğraş edeceği TFF 3. Lig 4. Grup’ta ise; 1926 Bulancakspor, 52 Orduspor FK, Amasyaspor FK, Artvin Hopaspor, Çayeli Spor, Düzcespor, Fatsa Belediyespor, Giresunspor, Kdz. Ereğli Belediye Spor, Orduspor 1967, Pazarspor, Sebat Gençlik Spor ve Tokat Belediye Plevne Spor kadroları yer aldı.
Yeni dönem öncesi küme kuralarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin