Reklam
Reklam
karabuk idman yurdunun grubu belli oldu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Haziran, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İdman Yurdu’nun grubu belli oldu

Karabük Antrenman Yurdu, 2025-2026 döneminde TFF 3. Lig 4. Grup’ta uğraş edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2025-2026 dönemi TFF 3. Lig kümelerinin belirlendiğini duyurdu. TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, yeni dönemde TFF 3. Lig, dört küme halinde oynanacak. Federasyondan yapılan açıklamada, 3. Lig Kulüpler Birliği’nin talebinin değerlendirildiği ve lig tertibinin bölgesel temellere nazaran planlandığı tabir edildi. Kararın, kulüplerin seyahat masraflarını azaltmak ve rekabet istikrarını sağlamak maksadıyla alındığı belirtildi.

Karabük Antrenman Yurdu’nun uğraş edeceği TFF 3. Lig 4. Grup’ta ise; 1926 Bulancakspor, 52 Orduspor FK, Amasyaspor FK, Artvin Hopaspor, Çayeli Spor, Düzcespor, Fatsa Belediyespor, Giresunspor, Kdz. Ereğli Belediye Spor, Orduspor 1967, Pazarspor, Sebat Gençlik Spor ve Tokat Belediye Plevne Spor kadroları yer aldı.

Yeni dönem öncesi küme kuralarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin