Samsunspor Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı belli oldu - Karabük Haber Postası
samsunspor yonetim kurulunda gorev dagilimi belli oldu 1lshUvBM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Haziran, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı belli oldu

SAMSUN (İHA) – Süper Lig gruplarından Samsunspor’da 3 yıl boyunca görev yapacak yönetim kurulu üyelerinin misyon dağılımı belirli oldu.

Divan Kurulu’ndan yetkiyi alan Samsunspor İdare Kurulu’nda üyelerin misyon dağılımı muhakkak oldu. Veysel Bilen başkanlığında Nuri Asan Tesisleri’nde toplanan yönetim kurulu üyeleri, vazife dağılımı ve 60. yıl kutlamaları kapsamında açıklama yaptı.

“Üzerimizdeki ağır sorumluluğun bilincindeyiz”

Samsunspor Yönetim Kurulu olarak üzerlerindeki sorumluluğun şuurunda olarak hareket edeceklerini tabir eden Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, “3 yıllığına misyon yapacak Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu, Divan Kurulu tarafından bildirim edildi. Yeni idarenin Samsunspor’a, kente ve tüm topluluğa güzel uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Dün prestijiyle üzerimizdeki ağır sorumluluğun şuurundayız. Bu kere, 20 olan yönetim kurulu üyesi sayısını 30’a çıkartmış olmakla daha aktif, kulübümüze yakışır hoş sonuçlar elde etmeyi hedefleyerek yola çıktık. Liderimiz Yüksel Yıldırım başkanlığında 19 asil, 11 yedek üye dünden itibaren başlayarak 3 yıl boyunca kulübümüze hizmet vermek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

“Samsun ve Samsunspor’a yakışır bir 60. yıl kutlaması yapalım”

Bu yıl yapılacak 60. yıl kutlamaları hakkında da konuşan Bilen, “Samsunspor’un 60. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerini bir yıla yaymak üzere bir niyetimiz var. Yalnızca bir gün Çobanlı İskelesi’nde meşale yakarak kutlamak değil de Avrupa’ya adım attığımız bir ortamda bir yıl sürecek kutlamalar ile Ulaşamadığımız kitleleri Samsun ve Samsunspor’a daha fazla iştirak göstermeleri için teşvik edecek bir çalışmamız var. Bu çalışma tam 1 yılı kapsıyor. Pazartesi gününden başlayarak 30 Haziran 2026’ya kadar maddi ve manevi vakit mefhumu gözetmeksizin gücümüzün yettiği kadar 60. yıl kutlamalarını Samsunspor Kulübü olarak yapmak niyetindeyiz. Valilik, büyükşehir belediyesi ve STK’lara tekrar seslenerek daima birlikte bir komite oluşturalım, oluşan komitede güçlerimizi birleştirerek, Samsun ve Samsunspor’a yakışır bir 60. yıl kutlaması yapalım” diye konuştu.

Samsunspor Yönetim Kurulu misyon dağılımı

Yeni idarenin vazife dağılımı ise şu formda:

Başkan: Yüksel Yıldırım

Başkanvekili: Veysel Bilen

Başkan yardımcıları: Fazlıhan Carus, Serkan Kaya, Zafer Erdoğan, Ali Asal

Genel sekreter: Aslı Moral Ergin

Mali işler sorumlusu: Murat Alanyurt

İstanbul temsilcisi: Kaya Aşçı

Yurtdışı temsilcilikler ve alakalar sorumlusu: Nuray Çelik

İş dünyası, STK sorumlusu: Onur Öztekin

İstanbul iş dünyası ve finansal dayanak sorumlusu: Fatih Hasbal

Sosyal projeler sorumlusu: İstek Soğancı

Halkla münasebetler ve üye alakaları sorumlusu: Tuncay Bulut

Eğitim kurumları sorumlusu: Sedat Uygun

Reklam ve pazarlama sorumlusu: Volkan Erdil

Yapı işleri ve genel projeler sorumlusu: Hakan Murat Erkan

Yönetim kurulu üyeleri: Nuri Demirarslan, Oktay Dursun

Bizi sosyal medyadan takip edin
universite ogrencilerine uygulamali afet egitimi SLtq9S6d
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Üniversite öğrencilerine uygulamalı “afet” eğitimi

Kastamonu Üniversitesi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü iş birliğinde, öğrencilere doğal afetlerden korunma ve hayatta kalma eğitimi verildi.

Kastamonu Üniversitesi’nin kuruluşunun 20. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) iş birliğiyle doğal afetlerden korunma ve hayatta kalma eğitimi düzenlendi. Eğitim kapsamında Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Coğrafya Bölümü tarafından düzenlenen “Toplumsal Duyarlılık Paneli”nde, afetlere hazırlık, afette hayatta kalma, arama ve kurtarma konularında üniversite öğrencilerine önemli bilgiler verildi. Daha sonra Kastamonu Üniversitesi Ayyıldız Spor Kompleksi’nde ve kampüs içerisinde gerçekleştirilen uygulamalı eğitimlerde, AFAD uzmanları tarafından öğrencilere afet anında hayat kurtaran kritik müdahaleler uygulamalı olarak anlatıldı. Katılımcılara profesyonel arama ve kurtarma ekipmanlarını da tanıtıldı.

Eğitimle ilgili konuşan Prof. Dr. Ekrem Mutlu, Doç. Dr. Evren Atış, Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Eğilmez ve Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal, eğitimde öğrencilerin hem bilgilendirildiğinin hem de afet konusunda farkındalık oluşturulmasının sağlandığını ifade ettiler.

Kastamonu Üniversitesi Doğa Spor ve Bağımlılıkla Mücadele, Toplumsal Gönüllülük, Eko Turizm ve Çevre ile Türkiye Coğrafya öğrenci topluluklarının destek verdiği eğitimler öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Benzeri eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin