blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2025 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ahşap evde çıkan yangın korkuttu

DÜZCE (İHA) – Düzce merkeze bağlı Çay Mahallesi’nde ahşap meskende yangın çıktı. Grupların uğraşı ile yangın büyümeden söndürüldü.
Düzce’de gece saatlerinde Çay Mahallesi Alev Sokak’ta bulunan İbrahim Keskinoğlu’na ilişkin konutta bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Konutun depo olarak kullanılan bodrumunda başlayan yangında alevler kısa müddette meskeni sardı. Konuttan çıkan dumanları gören mahalle sakinlerinin 112 Acil Davet Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sıhhat takımları sevk edildi. İtfaiye gruplarının alevlere müdahale etmesiyle alevler kısa müddette söndürülürken, meskenin içinde büyük çapta maddi hasar oluştu.
Yangını görerek haber veren mahalle sakini Muhammet Beşiroğlu, "Eşim pencereden meskenden çıkan dumanları görmüş. Bana söyledi. Ben de çabucak 112’yi arayarak ihbarda bulundum. Konutta kimse yokmuş, konutun deposunda çıktığını gördüm" diyerek o anları anlattı.
Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin