Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

GSİM Ekibi, Deprem Bölgesinden Dönüyor

Gündem Yayın: 13.02.2023 14:43
GSİM Ekibi, Deprem Bölgesinden Dönüyor

Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen ve 10 il2de büyük yıkıma neden olan deprem felaketi nedeniyle arama kurtarma çalışmaları için Malatya’ya giden Karabük gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gönüllü personelleri buradaki görevlerini tamamlayarak Karabük’e dönüyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde görev yapan 60 gönüllü kurum personelimiz, arama kurtarma faaliyetlerine ve deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaraların sarılmasına destek olmak üzere Malatya’daki görevlerini tamamlayarak Karabük’e dönüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Temurci ekibimize teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekildi” denildi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta virajı alamayan araç karşı şeride geçti: 2 sürücü yaralı

Gündem Yayın: 21.05.2024 20:24
İhlas Haber Ajansı
Tokat’ta virajı alamayan araç karşı şeride geçti: 2 sürücü yaralı

Tokat’ta meydana gelen trafik kazasında yolda yürüyen bir vatandaşın son anda kurtuluşu bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Tokat’ta, Çeçenistan Caddesi’nden Vali Zekai Gümüşdiş Bulvarı istikametine gitmekte olan 60 DC 415 plakalı Tofaş marka otomobil, virajı alamayarak karşı şeride geçti. Karşı şeritte terk istikametten gelen 60 AES 227 plakalı Ford marka araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Olay yerine hızla gelen ambulans ekipleri, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride ok gibi fırlayan otomobilin, karşı yönden gelen araca çarpması saniye saniye kaydedildi. Ayrıca, yolda yürüyen bir vatandaşın son anda kazadan yara almadan kurtulduğu görülüyor. Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Paylaş: