Reklam
Reklam
sss
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
07 Mayıs, 2025 14:49 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse,  Safranbolu Halkıyla Birlikte Film İzledi

Safranbolu’da sinema keyfi açık havada yaşanmaya devam ediyor. 26. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri, Leyla Dizdar Kültür Merkezi Bahçesi’nde tüm coşkusuyla sürüyor.

Etkinliğe vatandaşlar kamp sandalyeleri ve minderleriyle akın ederken, her yaştan sinemasever açık havada film izlemenin tadını çıkarıyor. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse de vatandaşlarla birlikte film izleyerek bu keyfi paylaştı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar yapılan röportajlarda açık havada sinema izlemenin hem nostaljik hem de sosyal bir deneyim sunduğunu belirtti. Bir vatandaş, “Açık havada film izlemek çok keyifli, bu tür etkinliklerin sürekli olması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Bir başka vatandaş ise, “Bu tür organizasyonlar bizleri bir araya getiriyor, sosyalleşmek çok güzel. Başkan Köse’ye teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Açık Hava Sinema Geceleri, Safranbolu’da yaz akşamlarını sanatla buluşturmaya devam ederken, vatandaşlardan gelen olumlu geri bildirimler etkinliğe olan ilgiyi daha da artırıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin