Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2025 00:17 tarihinde yayınlandı
0

Frenleri tutmayan öğrenci servisi iş yerine daldı: Faciadan dönüldü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde freni boşalan öğrenci servisi, kaldırıma çaparak bir iş yerine girdi. Araçta öğrencilerin olmaması faciayı önlerken, iş yeri sahibi ise saniyelerle ölümden kurtuldu.

Kaza, Esentepe Mahallesi İncekaya Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sadettin O. (65) idaresindeki 78 S 6046 plakalı öğrenci servisi İncekaya Caddesi istikametine seyir halindeyken frenlerinin tutmaması nedeniyle kaldırıma çarparak bir iş yerine daldı. Kazada servis aracında öğrenci bulunmaması muhtemel can kaybının önüne geçerken, dükkanda olan iş yeri sahibi Hüseyin Gürbüztürk 30 santimetrelik mesafeyle ölümden döndü. Servis sürücüsü Sabahattin O., kendisine tepki gösteren iş yeri sahibinin kızına, “Süratim yoktu, 3’üncü vitesle geliyordum. Frenlerim bir anda boşaldı. Yoksa kurtarmak için çok çabaladım” diyerek yaşananları anlatmaya çalıştı.
Hüseyin Gürbüztürk, 350-400 bin TL zararı olduğunu belirterek, “İş yerinin açılışı bugün yapılacaktı” dedi.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

AW447868 04
AW447868 06 1
Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fk taraftarlari final macini yagmur altinda izledi UIkUekAV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK taraftarları final maçını yağmur altında izledi

Çorum FK taraftarları, Konya’da oynanan Trendyol 1. Lig play-off final maçını yağmur altında izledi.

Trendyol 1. Lig play-off final maçında Çorum FK, Esenler Erokspor ile Konya’da karşı karşıya gelirken, Çorum’da da final heyecanı yaşandı. Binlerce taraftar Kadeş Barış Meydanı’nda kurulan dev ekrandan maçı takip etti. Sağanak yağışa aldırış etmeyen taraftarlar, bir arada karşılaşmayı izleyerek takımlarını destekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin