Reklam
Reklam
444
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
20 Şubat, 2025 11:20 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ten 4 Sporcu Milli Takım Kadrosuna Seçildi

Karabük, Türkiye Kyokushin Karate Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansla büyük bir başarıya imza attı.

Şampiyonaya 11 sporcuyla katılan Karabük ekibi, 7 sporcu ile mücadele etti ve 4 sporcusu dereceye girerek Milli Takım kadrosuna seçildi.
Yiğit Eren Çakır, Berensu Çuvadar, Kayra Mehmet Ünal ve Seniha İnci Yavuz, elde ettikleri derecelerle 14-15 Mart tarihlerinde Bulgaristan’ın Varna kentinde düzenlenecek Kyokushin Karate Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.
Başarılı sporcular, Türkiye Karate Federasyonu Karabük İl Temsilcisi Onurcan İstenci ile birlikte Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’i ziyaret etti. İl Müdürü Coşkun Güven, sporcuları tebrik ederek desteklerinin devam edeceğini belirtti ve Balkan Şampiyonası’nda başarılar diledi.
Karabüklü sporcuların bu önemli başarısı, kentte büyük gurur yaşattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cok programli liseden bilim fuari 9PiKVdUt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Çok Programlı Lise’den bilim fuarı

Devrek’in Çaydeğirmeni Beldesinde düzenlenen bilim fuarında öğrenciler hünerlerini sergilediler.

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çay eğirmeni Beldesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı programı davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Düzenlenen programa saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler tarafından sergilenen folklor gösterileri ve şiirlerin okunmasından sonra protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Okula verdiği desteklerden dolayı İş İnsanı Mithat Çanakçı’ya okul idaresi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi

Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sergilenen ve 2025-2026 eğitim öğretim yılı kapsamında hayata geçirilen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Destekleme Programı etkinliği Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştiril yakın ilgi gördü.20 proje ve 8 kategorinin yer aldığı bilim şenliğinde öğrenciler tarafından hayata geçirilen görseller davete gelenler tarafından büyük beğeni kazandı.

Düzenlenen etkinliğe; Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, İlçe Müftüsü Murat Mutlu, İş İnsanı Mithat Çanakçı,Okul Müdürü Musa Eren ile çok sayıda davetli katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin