Zonguldak’ta İl Özel İdare aracı bahçeye uçtu; 1 yaralı - Karabük Haber Postası
zonguldakta il ozel idare araci bahceye uctu 1 yarali yBXg7KkP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ekim, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta İl Özel İdare aracı bahçeye uçtu; 1 yaralı

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde meydana gelen kazada yabancı plakalı araç, Vilayet Özel Yönetim ilişkin araca çarptı. Çarpmanın tesiriyle araç bahçeye uçtu. Kazada 1 kişi yaralanırken, olay yerine takımlar sevk edildi.

Edinilen bilgiye nazaran kaza, ilçeye bağlı Çağdeğirmeni beldesi Kaypaklar mevkiinde meydana geldi. Şoförü ve plakası şimdi öğrenilemeyen bir araba, seyir halinde gittiği sırada Vilayet Özel İdaresi’ne ilişkin olan 67 AU 146 plakalı resmi araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle resmi araç denetimden çıkarak bahçeye uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı. Kazanın görülmesiyle birlikte olay yerine 112 Acil Sıhhat ve jandarma takımları sevk edildi.

Sağlık grupları olay yerinde yaralıya yaptıkları birinci müdahalenin akabinde ambulansla Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sebat genclik 2 ligde 8ZqbRVjG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sebat Gençlik 2. Ligde

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek “Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak.”

Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin