Zonguldak’ta 1 kişinin öldüğü binanın yıkılmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı
Zonguldak’ta 74 yaşındaki Türkan Akçaharman Özhan’ın hayatını kaybettiği bina çökmesinin ardından, yapının yıkılmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı. 17 Ekim’de başka bir binada m

Zonguldak'ta 74 yaşındaki Türkan Akçaharman Özhan'ın hayatını kaybettiği 3 katlı binanın, facia öncesine ait görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerin, 17 Ekim'de aynı bölgedeki başka bir binada meydana gelen kısmi göçük sırasında kaydedildiği belirlendi.
Meşrutiyet Mahallesi Sütliyen Sokak'ta dün akşam saatlerinde çöken betonarme binanın, yaklaşık bir ay önceki durumu kameralara yansıdı. 17 Ekim'de kullanılmayan 2 katlı bir binada yaşanan kısmi göçük sonrasında bölgeye sevk edilen ekiplerin çalışması sırasında çekilen videolarda, dün yıkılan binanın da sol tarafta yer aldığı görüldü.
O dönem yaşanan olayda istinat duvarlarında çatlaklar tespit edilmiş, ekipler çevrede güvenlik önlemi almıştı.
Kaynak: İHA
İlgili Haberler
TümüYorumlar
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.


