Reklam
Reklam

Zonguldak’ta güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

zonguldakta guvenlik toplantisi gerceklestirildi KkhydTQa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta haftalık asayiş ve güvenlik toplantısı, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Vilayet Jandarma Kumandanı Albay Barış Cücen ve Vilayet Emniyet Müdürü Sinan Ergen de katıldı. Toplantıda, vilayet genelinde yürütülen güvenlik faaliyetleri kapsamlı formda masaya yatırıldı. Valilikten yapılan açıklamaya nazaran toplantıda, terörle çaba kapsamında yürütülen çalışmaların son durumu gözden geçirilirken, kaçak maden ocaklarına yönelik kontroller de ayrıntılı halde ele alındı. Kaçak ocakların kapatılması ve bu alanlarda iş sıhhati ve güvenliği açısından atılan adımlar değerlendirildi.

Toplantıda mali ve organize cürümlerle gayret kapsamında yürütülen operasyonlar, uyuşturucuyla çaba çalışmaları ve bu doğrultuda elde edilen bilgiler paylaşıldı. Ayrıyeten sistemsiz göçle çaba, okul etraflarında güvenliğin sağlanmasına yönelik uygulamalar ile siber hatalara karşı geliştirilen formüller ve planlamalar da masaya yatırıldı.

Toplantıda alınan kararların ve yapılan değerlendirmelerin Zonguldak genelindeki güvenlik siyasetlerinin daha aktif formda yürütülmesi gayesiyle uygulamaya konulacağını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin