Reklam
Reklam

Zonguldak’ta şehit ve gazi yakınlarının seramik eserleri sergilendi

zonguldakta sehit ve gazi yakinlarinin seramik eserleri sergilendi C6GDiABp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Zonguldak’ta şehit anneleri ve gazi eşlerinin hazırladığı seramik eserlerden oluşan sergi açıldı.

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) iş birliğinde yürütülen proje kapsamında şehit ve gazi yakınları seramik çalışmaları hazırladı.

BEUN Güzel Sanatlar Fakültesi ile Gökçebey Meslek Yüksekokulu imkanlarından yararlanılarak hazırlanan eserler, “Sanata Teşvik ve Sanatla Yaşam” temasıyla düzenlenen sergide ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, BEUN Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ulusoy, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Çantaş, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Açılışın ardından davetliler, şehit anneleri ve gazi eşleri tarafından hazırlanan seramik eserlerin yer aldığı stantları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.