Karabük Postası tarafından
08 Mayıs, 2023 16:41 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice’deki Bahar Yemeğinin Yankıları Sürüyor

Hafta sonu baba ocağı Yenice’de seçim çalışmaları kapsamında Hıdırellez etkinliğine katılan CHP adayı Cevdet Akay ilçe merkezi ve köylerinde yoğun ilgi ile karşılandı 6 Mayıs Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Milletvekili Adayı Cevdet Akay tarafından baba ocağı Yenice’de gerçekleştirilen Hıdırellez Bahar Yemeği organizasyonu tam bir şölen havasında gerçekleşti. CHP Milletvekili adayları Cevdet Akay, Abdullah Çakır, Bayram Karadağ, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Çukurcuma Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Ortaklarının İl Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen etkinlik halk üzerinde büyük heyecan yarattı. Millet İttifakının başaracağına olan inancı perçinledi. Yaklaşık bin kişinin katılım gösterdiği yemek organizasyonuna katılmak ve bu coşkuyu paylaşmak isteyen Karabüklülerin bir kısmı salona sığmadı. Çocuklar,  gençler, kadınlar ve her yaştan Karabüklü Cevdet Akay’ı sevgi seliyle sarmaladı. Alkışlarla salona giren Cevdet Akay’ı Yeniceliler, “ Seni Milletvekili yapacağız” sloganlarıyla karşıladı. Cevdet Akay yaptığı konuşmada; Dostluğun, birliğin, adaletin, liyakatin önemini vurguladı. Milletvekili olduğunda Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden ayrılmadan Karabük’ün dertlerine derman olacağını, Karabük’ü hak ettiği düzeye tekrar getireceğini söyledi. Karabüklülere inancının tam olduğunu, Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanı yapacaklarını belirtti. Tüm İttifak ortaklarının “Birleşe birleşe kazanacağız” sloganıyla halkı selamladığı buluşma sevginin, dostluğun, kardeşliğin vurgulandığı Hıdırellez ruhunun ve umudun tazelendiği bir ortamda geçti. (Nurettin Acar)  

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mart, 2025 08:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

3 tekerlekli kasalı motosiklet alev alev yandı

Çorum’da park halindeyken alevlere teslim olan 3 tekerlekli kasalı motosikletten geriye iskeleti kaldı. Motosikletin yandığını gören vatandaş ise gözyaşlarına boğuldu.
Olay, Ekin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İmdat Çördük’e ilişkin 3 tekerlekli, elektrikli ve kasalı motosiklette park halindeyken bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa müddette büyüyen yangın motosikleti sardı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye gruplarının müdahalesi ile yangın söndürüldü. Alev alev yanan motosikletten geriye ise iskeleti kaldı. Yangını elindeki güğümdeki suyla söndürmeye çalışan motosikletin sahibi gözyaşlarına hakim olamadı.
Polis takımları yangınla ilgili inceleme başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.