blank
Yusuf Korkmaz tarafından
11 Temmuz, 2024 11:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 1

Yasin Başkan Hem Dua Ediyor Hem Dua Alıyor

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın, Haftaya Esnaf Dualarıyla Başlamaya Devam Ediyor AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın, her hafta pazartesi sabahları düzenlenen geleneksel esnaf dualarına katılmaya devam ediyor. Esnafların bereket duasına iştirak eden Aydın, hem dua ediyor hem de esnaflardan dua alıyor. Başkan Yasin Aydın, haftanın ilk günü esnaf ziyaretlerinde bulunarak onların sorunlarını yerinde dinliyor ve çözüm üretmek için çalışmalara başlıyor. Son olarak Tarihi Çarşı İzzet Paşa Camii önünde düzenlenen duaya katılan Başkan Aydın, Esnaf Odası Başkanı Muammer Dumaner ve beraberindeki esnafla bir araya geldi. PTT Şubesi Yeniden Açıldı Ziyaret sırasında esnaflar, çarşı bölgesine hizmet veren PTT şubesinin kapatılmasından duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Esnaflar, Başkan Aydın’dan PTT şubesinin kapatılmamasını ve hizmet vermeye devam etmesini talep etti. Başkan Yasin Aydın, hızla harekete geçerek Milletvekilleri ve PTT Baş Müdürü Ahmet Karagöz ile görüşmeler gerçekleştirdi. Bu görüşmelerin sonucunda, 3 gün gibi kısa bir sürede PTT Çarşı Şubesi yeniden açıldı. Esnaf Odası Başkanı Muammer Dumaner ve çarşı esnafı, sorunlarını dinleyip hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduğu için Başkan Aydın’a teşekkür etti. Başkan Yasin Aydın’ın esnafla kurduğu güçlü iletişim ve hızlı çözüm üretme becerisi, Safranbolu’da takdirle karşılanıyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Hüseyin. Ozdemir

    Başkanım sizi tebrik ederim

Yeni yorumlara kapalı.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ocak, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da çıkan yangın ev ve depoyu kullanılamaz hale getirdi

Çorum’un Laçin ilçesinde çıkan yangın, bir evi ve bitişiğindeki depoyu tamamen kullanılamaz hale getirdi. Yangın sırasında ailenin nişan merasimi nedeniyle evde bulunmadığı öğrenildi.
Yangın, gece saatlerinde Laçin ilçesine bağlı Çamlıca köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.E.’ye ait müstakil bir evde çıkan yangının elektrik kontağından kaynaklandığı öne sürüldü. Kısa sürede evi saran alevler, depoya sıçradı. İhbar üzerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Yoğun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangın sonrası ev ve depoda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangın sırasında evde kimsenin olmadığı öğrenildi. Ev sahiplerinin nişan merasimi için köy dışında olduğu belirtildi.
Yangına ilişkin inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Hüseyin. Ozdemir

    Başkanım sizi tebrik ederim

Yeni yorumlara kapalı.