Samsun’da uyuşturucu operasyonunda tüfekle polise ateş açılması sonucu 2 polis memuru yaralandı. Olayla ilgili 4 kuşkulu şahıs uyuşturucuyla yakalandı.
Olay, Samsun’un Terme ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, narkotik polisi uyuşturucu operasyonda 4 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan aramalarda 398,31 gram metamfetamin, 180 paket kaçak sigara, 1,33 gram esrar ve 6 adet sentetik hap ele geçirildi.
Operasyon sırasında, A.T. (60) isimli şahsın, iş yerine yapılan baskın esnasında tüfekle ateş açması sonucu polis memuru B.B., ayağından yaralandı. A.T.’nin direnç gösterdiği esnada saldırgan hallerini bertaraf etmek için müdahale eden polis memuru S.E. de elinden yaralandı. Yaralı polisler hastaneye kaldırıldı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen polis memuru B.B. tedavi altına alındı. Yaralı polis memuru S.E. ise hastanede yapılan müdahalesinin akabinde müşahedeye alındı. Polisleri yaralayan ve gözaltına alındığı sırada yaralanan A.T. de Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
A.T.’nin iş yerinde yapılan aramalarda ise 1,33 gram esrar, 2,41 gram kenevir tohumu, 2 adet sentetik hap, 180 paket kaçak sigara 74 şişe kaçak alkol ve polis memurlarını yaralamakta kullandığı 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Ayrıyeten şahsın yapılan sorgulamasında, 1 adet uyuşturucu husus ticareti, 3 adet uyuşturucu husus kullanmak ve 4 adet 6136 SKM kabahati olmak üzere toplam 8 adet hata kaydının bulunduğu tespit edildi.
Soruşturma devam ediyor.


Uyuşturucu operasyonunda polise silahla ateş açıldı: 2 polis yaralandı
Devrek’te Üniversite öğrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladılar
Devrek Şehir Stadında yüzlerce öğrenci mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladılar.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde yüzlerce üniversite öğrencisi okullarını bitirmenin sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.
Devrek Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen programda Devrek Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bir araya geldiği mezuniyet töreninde 500 öğrenci mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutlarken, programa katılan protokol üyeleri ve yaklaşık 2000 öğrenci yakını da bu sevince tanıklık ettiler.
Düzenlenen mezuniyet törenine; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile çok sayıda davetli katıldı.
Programın sonunda yüzlerce öğrenci protokol üyelerinin de iştiraki mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

