blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları Karabük’te devam ediyor

Karabük’ün mesken sahipliğini yaptığı U-16 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe maçları devam ediyor.
Karabük Onur Futbol Sahası’nın konut sahipliğini yaptığı U-16 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe karşılaşmalarında altı farklı kentten 6 grup yer alıyor.
Şampiyonanın birinci gününde oynanan maçlarda Çankırı Yurdumspor ile Zonguldak Atletik Spor Kulübü 1-1 berabere kalırken, Ankara Anka Spor Kulübü, Sinop Tersanespor’u 1-0 mağlup etti.
Şampiyonanın ikinci gününde oynanan müsabakalarda ise Bartın Gençlerbirliği ile Sinop Tersanespor 2-2 berabere kalırken Kastamonuspor, Çankırı Yurdumspor’u 3-0 yendi.
Şampiyonanın final gayreti 20 Nisan Pazar günü saat 17.00’de Onur Futbol Sahası’nda oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Aralık, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da kar etkisini göstermeye başladı: Kent merkezi beyaza büründü

Çorum’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, gece yarısından itibaren kent merkezinde de etkisini göstermeye başladı. Lapa lapa yağan kar, kısa sürede şehri beyaza bürüdü.
Çorum’da yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı gece saatlerinde şehir merkezine de ulaştı. Hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte başlayan lapa lapa kar yağışı, caddeleri, parkları ve araçların üzerini beyaz örtüyle kapladı. Aniden bastıran kar yağışıyla birlikte tarihi Saat Kulesi ve çevresinde kartpostallık görüntüler oluştu. Yılın son gününde gelen kar yağışı ile birlikte Çorum Belediyesi’ne bağlı kar küreme ve tuzlama ekipleri, şehir içinde ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan yağışın aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin