blank
Haber Merkezi tarafından
28 Nisan, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Trakya Bu Fuarı Bekliyor

Türkiye'nin Avrupa ya açılan kapısı Trakya'nın incisi Tekirdağ Çorlu'da düzenlenecek 4. Trakya Karavan Fuarı heyecanla bekleniyor.

Çorlu Renkly Fuarcılık tarafından bu yıl 4. sü düzenlenen, 4. Trakya Doğada Yaşam Fuarı 14 Mayıs tarihinde Çorlu Fuar Alanında açılacak. Fuar karavan kamp ve doğa severler tarafından 18 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek.

Çorlu’nun tanıtımına da büyük katkı sağlayan ve bu yıl 4. sü düzenlenecek olan fuara, Türkiye’nin bir çok il ve ilçesinden firmaların katılması bekleniyor.

TRAKYA’NIN İLK AÇIK HAVA FUARI
Renkly Fuarcılık tarafından 2022, 2023 ve 2024 yılları arasında Trakya’nın ilk ve tek açık hava alanına sahip Çorlu Fuar Alanında düzenlenen, Doğada Yaşam Fuarına 70 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ
Bu yıl 4. sü düzenlenecek olan, Doğada Yaşam (Karavan Kamp Outdoor ve Tinyhouse) Fuarı 14 Mayıs tarihinde kapılarını açacak.

Fuar sabah 10.00, akşam 21.00 saatleri arasında gezilebilecek
Kamp karavan ve doğa severler fuarı, www.renklyfuar.com adresinden kayıt yaptırarak ücretsiz olarak gezebilecek.

BU YOLDA HEP BİRLİKTEYİZ
Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör yaptığı açıklamada ‘ Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz 4. Trakya Doğada Yaşam Fuarı (Karavan Kamp Outdoor ve Tinyhouse) 14-18 Mayıs tarihlerinde Çorlu Fuar Alanında kapılarını açıyor. Türkiye’nin bir çok il ve ilçesinden katılımcı firmaların yer alacağı fuara tüm kamp karavan ve doğa severleri bekliyoruz. Düzenlediğimiz doğada yaşam fuarı 2022, 2023 ve 2024 yıllarında büyük ilgi gördü.

Karavan, tinyhouse ve diğer kamp malzemelerini almak isteyenlerin uğrak noktası haline gelen fuarımız, Çorlu’nun tanıtımında da büyük rol oynuyor. Bu haklı gurur ile bu yıl fuarımızın 4. sünü düzenliyoruz. Bu yolda hep birlikteyiz’ dedi.

FUARDA NELER VAR?
Bu yıl 4.sü düzenlenen Trakya Doğada Yaşam Fuarında tinyhouse, yerli ve ithal çekme motokaravan ve offroad karavanlar, çadırlar, outdoor araç ve gereçler, kamp ekipmanları, doğa sporları ekipmanları ve daha fazlası sizleri bekliyor.

‘Bu yolda hep birlikteyiz’ sloganıyla yola çıkan Çorlu 4. Trakya Doğada Yaşam Fuarı 14-18 Mayıs tarihlerinde kamp karavan severlerin beğenisine sunulacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gümüşhane’de şarbon hastalığı nedeniyle 6 köye giriş çıkış yasaklandı

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde şarbon hastalığı kuşkusuyla 6 köyde hayvan giriş çıkışı yasaklandı.
Edinilen bilgiye nazaran ilçeye bağlı Söğüteli Köyünde 2 büyükbaş vefatının akabinde şarbon kuşkusuyla hayvanlardan alınan numuneler laboratuvara gönderildi.
Şarbon hastalığı kuşkusu üzerine Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ilçeye bağlı başta Söğüteli köyü olmak üzere Ekinciler, Arpacık, Yaylalı, Sarıbaba ve Kuşluk köylerini nezaret altına aldı.
Bahse mevzu 6 köyde ikinci bir ilana kadar köylere hayvan giriş ve çıkışları yasaklanırken alınan önlemlere uymayanlar hakkında 5996 sayılı kanunun 36. Unsuru yeterince idari yaptırım uygulanacağı bildirildi.
Diğer yandan ölen 2 hayvan kireçlenerek adabına uygun olarak derin kuyulara gömüldü.
Kürtün’de geçtiğimiz günlerde de şap hastalığı kuşkusu nedeniyle Kürtün ilçesine bağlı Üst Karadere, Beytarla, Tilkicek, Aktaş ve Sapmaz köylerine hayvan giriş çıkış ve hareketleri kısıtlanmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin