Trabzon Araklı’daki heyelanlar cep telefonu kameralarına yansıdı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Eylül, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon Araklı’daki heyelanlar cep telefonu kameralarına yansıdı

Trabzon’da dün etkili olan şiddetli yağışlar Araklı, Arsin, Sürmene ve Yomra ilçelerini olumsuz etkilerken, Araklı’da meydana gelen heyelanlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Trabzon’da dün etkili olan yoğun yağışlar Araklı, Arsin, Sürmene ve Yomra ilçelerinde sele ve heyelana neden oldu. Araklı’nın Yolgören Mahallesi Küçükdere mevkiinde bir vatandaşın yaşanan olumsuz hava koşullarının ardından dua etmesi sırasında bir anda karşısında bulunan fındık bahçesinde heyelan oluştu. Vatandaşlar o anları cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydederken, görüntülerde korku dolu anlar dikkat çekti. Bölgede yağan yağışlar mahallenin başka bir kesimindeki fındık bahçesinde de heyelana yol açarken, o görüntüler de bir başka vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fw 2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mart, 2026 10:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de kamyonun çarptığı yaya hayatını kaybetti

Karabük’ün Yenice ilçesinde kamyonun çarptığı yaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Zonguldak-Karabük kara yolunda meydana gelen kazada, İ.K. yönetimindeki 78 ABK 316 plakalı kamyon, Atatürk Mahallesi Sanayi Sitesi mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Bıçaklıoğlu’na (42) çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Bıçaklıoğlu 112 Acil Sağlık ekiplerince Yenice Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz adam, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kamyon sürücüsü İ.K. ise nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin