Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2023 10:31 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TOBB 126. Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm merkezi Düzce’de açıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında faaliyet gösteren Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi’nin Düzce Ofisi için imzalar atıldı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda (DTSO) düzenlenen protokole DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cemal Aksan ve İbrahim Canpolat, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Sert, TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel ve Arabulucu Tahkim Hakemi Ertan Özen katıldı. DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi’nin ülke genelinde çok ciddi sayıda dosyaya baktığını ve çözüme kavuşturduğunu belirterek, “Bugün burada TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Düzce Ofisi’ni devreye alıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Düzce Barosu ile gerekli yazışmalar yapılarak ekibimizin oluşması noktasında hazırlıklarımızı yaptık. Odamız bünyesinde fiziki alanlarımızı hazırladık. Nihayetinde konuyu imza aşamasına kadar getirdik. Önümüzdeki günlerde teknik açıklamalar ile birlikte İnşallah başvuruları almaya başlayacağız. Düzce Ofisi’nin oluşumunda bizlerden desteklerini esirgemeyen TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBBUYUM yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Düzce Ofisi’nin odamıza, ilimize ve bölgemize hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı. Erdoğan Bıyık’ın ardından kürsüye çıkan TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel ve Arabulucu Tahkim Hakemi Ertan Özen de Düzce’de bu ofisi hayata geçiriyor olmaktan dolayı mutlu olduklarını, Düzce’de birçok başarılı işe imza atacaklarını söylediler. Yapılan konuşmaların ardından TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Düzce Ofisi’nin kurulmasına dair protokol Erdoğan Bıyık ile Çözüm Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel tarafından imza altına alındı. (İHA)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Emniyet müdüründen emniyet kemeri takmayan sürücüye ceza yerine çikolata tadında uyarı

Amasya’da polis grupları, polis haftasında kontrol yaptıkları vatandaşlara çikolata dağıttı. Emniyet kemeri takmadığı belirlenen bir şoför emniyet müdürünün ceza yerine çikolata tadında ihtarından büyük ders çıkardı.
Amasya Emniyet Müdürlüğü grupları, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. yıl dönümü münasebetiyle kontrollerde vatandaşlara çikolata dağıttı. Geç saatlerde uygulanan kontrollere katılan Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Saraç, emniyet kemeri takmayan bir şoförle karşılaşınca evvel çikolata verdirdi. Sonra da, "Sizden isteğimiz emniyet kemerinizi takmanız. Zira bu sayede kentimiz ve sizler daha inançta olursunuz" kelamlarıyla ihtarda bulundu. Kusurunu kabul eden şoför Atalay Kılıç, "Mesafe kısaydı. Geç kaldık. Onun için kemer takmadık" kelamlarıyla kendini savunmaya çalıştı. Birinci kere bu türlü bir kontrole rastladığını belirten Kılıç, hayat kurtaran uyarısı nedeniyle Emniyet Müdürü Saraç’a teşekkür edip polis haftasını kutladı.
Bütün kurallara dikkat ettiği görülen kontrolde kardeşinin de trafik polisi olduğunu anlatan şoför Hülya Altın Şişman ise, "Tüm polis teşkilatının gününü kutluyorum. Onlara emanetiz ve onlara çok güveniyoruz" diye konuştu.
Emniyet Müdürü Saraç, denetimlerde görev alan işçisine çikolata, pasta ve çay ikramında da bulundu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.