Samsun’da kavgayı ayırmak isteyen uzman çavuş havaya ateş açtı - Karabük Haber Postası
samsunda kavgayi ayirmak isteyen uzman cavus havaya ates acti zgghmuus
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kavgayı ayırmak isteyen uzman çavuş havaya ateş açtı

Samsun’da arbedeyi ayırmak isteyen uzman çavuş tabancayla havaya ateş açtı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, cep telefonu dükkanı sahibi Z.G. (29) ile E.A. (23) ortasında telefon satışı ile ilgili uyuşmazlık yüzünden çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Sokağa taşan hengame sırasında E.A.’nın olay yerinde bulunan ve Ordu vilayetinde vazife yaptığı öğrenilen uzman çavuş ağabeyi B.A. (26) hengameyi ayırmak için tabancası ile havaya ateş açtı. Silahlı hengame üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis olaya müdahale edip tarafları gözaltına alıp polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bakka yonetim kurulu toplantisi yapildi Y5q35RGu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

BAKKA Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2026 yılı Nisan ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Karabük Valisi Oktay Çağatay, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ile Ajans Genel Sekreteri Mehmet Çetinkaya ve ajans personeli katılım sağladı.

Toplantıda, Ajans Genel Sekreteri Mehmet Çetinkaya tarafından kurumun yürüttüğü mevcut çalışmalar hakkında bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunumun ardından, bir önceki Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirilerek gelinen aşama ele alındı ve Ajansın gelecek dönem destek programları kapsamında değerlendirmeler gerçekleştirildi.

Ayrıca toplantıda; stratejik konular ve lobi faaliyetleri, kurumsal gelişim çalışmaları, mali ve teknik destekler, sonuç odaklı program faaliyetleri ile genel bilgilendirmeler görüşülerek değerlendirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin