Samsun’da arbedeyi ayırmak isteyen uzman çavuş tabancayla havaya ateş açtı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, cep telefonu dükkanı sahibi Z.G. (29) ile E.A. (23) ortasında telefon satışı ile ilgili uyuşmazlık yüzünden çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Sokağa taşan hengame sırasında E.A.’nın olay yerinde bulunan ve Ordu vilayetinde vazife yaptığı öğrenilen uzman çavuş ağabeyi B.A. (26) hengameyi ayırmak için tabancası ile havaya ateş açtı. Silahlı hengame üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis olaya müdahale edip tarafları gözaltına alıp polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


0
Samsun’da kavgayı ayırmak isteyen uzman çavuş havaya ateş açtı
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

