Reklam
Reklam
samsunda kavgayi ayirmak isteyen uzman cavus havaya ates acti zgghmuus
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da kavgayı ayırmak isteyen uzman çavuş havaya ateş açtı

Samsun’da arbedeyi ayırmak isteyen uzman çavuş tabancayla havaya ateş açtı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, cep telefonu dükkanı sahibi Z.G. (29) ile E.A. (23) ortasında telefon satışı ile ilgili uyuşmazlık yüzünden çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Sokağa taşan hengame sırasında E.A.’nın olay yerinde bulunan ve Ordu vilayetinde vazife yaptığı öğrenilen uzman çavuş ağabeyi B.A. (26) hengameyi ayırmak için tabancası ile havaya ateş açtı. Silahlı hengame üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis olaya müdahale edip tarafları gözaltına alıp polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxa 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:43 tarihinde yayınlandı
0

 Vali Çağatay’dan orman yangını uyarısı

Köy ve Mahalle Muhtarları Hizmet İçi Eğitim Toplantısı, Vali Oktay Çağatay başkanlığında gerçekleştirildi.

3 Nisan Konferans Salonu’ndaki toplantıya Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, İdare ve Denetim Müdürü Engin Eren ile kentteki köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Çağatay, muhtarların vatandaşların talep ve ihtiyaçlarının ilgili kurumlara iletilmesinde kritik rol üstlendiğini vurguladı. Mahalle ve köylerde yürütülen çalışmaların sahadaki yansımalarının büyük önem taşıdığını belirten Çağatay, yerel yönetim birimleri ile merkezi idare arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi gerektiğine işaret etti.

Yaz mevsimiyle birlikte orman yangınları açısından hassas bir döneme girildiğini hatırlatan Vali Çağatay, geçtiğimiz yıl afet boyutlarına ulaşan yangınların yaşandığını anımsattı. Bu yıl benzer durumların tekrarlanmaması adına tüm kurumlar, muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte büyük bir hassasiyet içinde hareket edeceklerini ifade etti.

Toplantıda ayrıca hizmet içi eğitim başlıkları ele alınırken, mahalle ve köylerde yürütülen çalışmalar ile sahada karşılaşılan ihtiyaç, talep ve önerilere ilişkin muhtarların görüşleri dinlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin