Samsun’da arbedeyi ayırmak isteyen uzman çavuş tabancayla havaya ateş açtı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, cep telefonu dükkanı sahibi Z.G. (29) ile E.A. (23) ortasında telefon satışı ile ilgili uyuşmazlık yüzünden çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Sokağa taşan hengame sırasında E.A.’nın olay yerinde bulunan ve Ordu vilayetinde vazife yaptığı öğrenilen uzman çavuş ağabeyi B.A. (26) hengameyi ayırmak için tabancası ile havaya ateş açtı. Silahlı hengame üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis olaya müdahale edip tarafları gözaltına alıp polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Samsun’da kavgayı ayırmak isteyen uzman çavuş havaya ateş açtı
Beşiktaş Sergen Yalçın ile Yolları Ayırdı
Sergen Yalçın ile Beşiktaş JK arasındaki ikinci dönem resmen sona erdi. Siyah-beyazlı yönetim, 18 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirilen kritik toplantının ardından tecrübeli teknik adamla yolları ayırma kararı aldı.
Başkan Serdal Adalı ile Sergen Yalçın arasında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan görüşme saat 13.00 sıralarında başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantının ardından ayrılık kararı çıktı.
Beşiktaş’ta 30 Ağustos 2025 tarihinde başlayan ikinci Sergen Yalçın dönemi, yaklaşık 9 ayın ardından sona ermiş oldu. Siyah-beyazlı ekip, bu süreçte Süper Lig sezonunu 4’üncü sırada tamamlarken, hedef olarak gösterilen Türkiye Kupası’na ise yarı finalde veda etti.
Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, ikinci dönemde çıktığı 39 resmi maçta 20 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Deneyimli teknik adam, siyah-beyazlı takımın başında 1.79 puan ortalaması yakaladı.
Beşiktaş yönetiminin teknik direktörlük görevi için önümüzdeki günlerde yeni isimlerle görüşmelere başlaması bekleniyor.

